- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как изгоних хемороида Кенефис_Дирникус от форона
Педерозар май е пропуснал да види новата ми снимка:
http://img585.imageshack.us/img585/2743/t7qx.jpg
Знаеш ли, че Педерозар е от големите гадове и не е хубаво да му се смееш на "смешките", каквито и да са те. Друг е въпроса, че малко хора разбират какво казва, но важното е, че той си се разбира.
Кой? Защо?
Такива карти може всеки да си направи срещу едни скромни суми от 20 ли колко лева бяха. Да не говорим колко такива съм нарязал и всеки имаше по 3-4-5 на свое име.
n00bs
Аз не се хваля с картите, а показвам какво пише на тях, за който не е разбрал.
А съм си ги извадил, защото вършат работа.
Илко, спри да се опитваш. и за малките деца е очевадно, че не дигаш!
Grumpy old madman
Илко ти ходиш ли на протестите против правителството? :/
LOL HE MAD
TRULY A MADMAN
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Александре, защо се занимаваш да доказваш нещо на другите, като и на двамата ни е ясно, че никой не ти обръща внимание?
Групата на педерилковците се е развилняла, но с изтърканите си лафове - няма нови щото са доста ретардирали.
А п.ърдела ре-контра-атакува с надеждата да омекоти срама от видеото.
Не се казвам Александър, но иначе ето, че ми обръщаш внимание. В тая тема се набутаха всичките гадове - мои врагове.
Предлагам обаче най-вече тук да обсъдим съдържателните и художествено-творческите качества и предимства на видеото.
илко, смятай колко години ти носи бътхърта, щом още те е яд задето те направихме за смях - теб, форумчето ти, политическата ти платформа, телевизионните ти изяви.
Малко ме беше страх да не се самоубиеш по едно време...
Grumpy old madman
ДОИП ВСИЧКИ!
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Сигурна ли си? А други мислят ли като теб? Така или иначе не се казвам Александър, нито Сашо и даже мразя да ми викат така.
Ами да, Алекс идва от Великия запад, Александър е по-величествено и респектиращо някак сиПиши се Сашко
Затова все пак си Илко, Илко :/
Хемороиде, направих това видео заради това, че ти продължаваш след всички тези години да пускаш каченото от теб видео. Бях направил и едно друго преди време, ама от youturd го изтриха, но това няма да го изтрият. Впрочем твоя опит да го цензурираш показва, че твоя бътхърт е доста голям и, че ти е адски бътхъртнато, че видеото е качено. Сега или и двете видеа ще бъдат изтрити, или моето ще стои и след смъртта ти онлайн и ще те прославя.
Това моето не е бътхърт. Моето видео аз и сам съм си го качил. Но ти лъжеше хората за това как се казвам и сигурно имаше такива, които са ти повервали и аз трябваше да се занимавам да им обяснявам, че нямам сестра.
Телевизионната изява си е много добра - изобщо няма как да я направиш за смях освен по линия, че самата тя беше с такава цел.
Форумът си се развиваше отлично, но просто наблегнах на други проектчета, защото се оказа, че поддръжката на форум иска много време и, че ми е по-лесно да ползвам този форум, въпреки всички затруднения.
Политическата платформа пък изобщо ти не можеш да и повлияеш по никакъв начин. Но ти сам си губещ от нейната липса на практика. Но и това за мен не е важно - аз не я налагам на всяка цена.
Илко, кога съм лъгал, че се казваш по дуг начин освен Илко? нека си стой видето ти.Предвди успеха на налаганите от теб форуми, политически платформи и тн. съм сигурен, че скоро ще минеш gangnam style по гледания
Grumpy old madman