- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как изгоних хемороида Кенефис_Дирникус от форона
Такива карти може всеки да си направи срещу едни скромни суми от 20 ли колко лева бяха. Да не говорим колко такива съм нарязал и всеки имаше по 3-4-5 на свое име.
n00bs
Аз не се хваля с картите, а показвам какво пише на тях, за който не е разбрал.
А съм си ги извадил, защото вършат работа.
Илко, спри да се опитваш. и за малките деца е очевадно, че не дигаш!
Grumpy old madman
Илко ти ходиш ли на протестите против правителството? :/
LOL HE MAD
TRULY A MADMAN
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Александре, защо се занимаваш да доказваш нещо на другите, като и на двамата ни е ясно, че никой не ти обръща внимание?
Групата на педерилковците се е развилняла, но с изтърканите си лафове - няма нови щото са доста ретардирали.
А п.ърдела ре-контра-атакува с надеждата да омекоти срама от видеото.
Не се казвам Александър, но иначе ето, че ми обръщаш внимание. В тая тема се набутаха всичките гадове - мои врагове.
Предлагам обаче най-вече тук да обсъдим съдържателните и художествено-творческите качества и предимства на видеото.
Хемороиде, направих това видео заради това, че ти продължаваш след всички тези години да пускаш каченото от теб видео. Бях направил и едно друго преди време, ама от youturd го изтриха, но това няма да го изтрият. Впрочем твоя опит да го цензурираш показва, че твоя бътхърт е доста голям и, че ти е адски бътхъртнато, че видеото е качено. Сега или и двете видеа ще бъдат изтрити, или моето ще стои и след смъртта ти онлайн и ще те прославя.
Това моето не е бътхърт. Моето видео аз и сам съм си го качил. Но ти лъжеше хората за това как се казвам и сигурно имаше такива, които са ти повервали и аз трябваше да се занимавам да им обяснявам, че нямам сестра.
Телевизионната изява си е много добра - изобщо няма как да я направиш за смях освен по линия, че самата тя беше с такава цел.
Форумът си се развиваше отлично, но просто наблегнах на други проектчета, защото се оказа, че поддръжката на форум иска много време и, че ми е по-лесно да ползвам този форум, въпреки всички затруднения.
Политическата платформа пък изобщо ти не можеш да и повлияеш по никакъв начин. Но ти сам си губещ от нейната липса на практика. Но и това за мен не е важно - аз не я налагам на всяка цена.
илко, смятай колко години ти носи бътхърта, щом още те е яд задето те направихме за смях - теб, форумчето ти, политическата ти платформа, телевизионните ти изяви.
Малко ме беше страх да не се самоубиеш по едно време...
Grumpy old madman
ДОИП ВСИЧКИ!
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Сигурна ли си? А други мислят ли като теб? Така или иначе не се казвам Александър, нито Сашо и даже мразя да ми викат така.
Ами да, Алекс идва от Великия запад, Александър е по-величествено и респектиращо някак сиПиши се Сашко
Затова все пак си Илко, Илко :/