- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как изгоних хемороида Кенефис_Дирникус от форона
Илко, чувствам се засегнат... И аз искам видео :/
Педерозаре, достатъчно е, че хората знаят, че си гей, за какво ти е видео?
Кенефисът е пред труден избор. Ако изтрие видеото, ще признае, че моето видео му бътхъртва яко. Ако това стане, аз мога да го рекетирам и занапред, защото мога да предпочета да не го изтрия никога дори той повторно да качи клипа си след като го е изтрил. Но, то се знае:
![]()
Защо изобщо си си направил труда за тва видео?![]()
nigga stole my bike
Говоря за предишното видео, което изтриха, п.ърделе. То само няма как да се изтрие освен ако не го докладваш.
За това още не знам. Ще се разбере ако го изтрият, ама надали ще го изтрият.
Ти тогава не си бил роден - Регистриран на Apr 2013 - даже не знаеш за какво видео става въпрос.
И не само, че го докладва, но и го три сума ти пъти от профила си в Google+ и блокира всичките профили, с които беше поствано - виж си сам колко профила си блокирал, и накрая даже си затвори профила за външни лица.
А и ти не отричаш по-горе, че си го докладвал. Само питаш КО и се смееш? Но си го докладва като поп.
Последно редактирано от M467 : 09-05-2013 на 05:03
таман се събудих и сега съм гладен, вие ко пр
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Хубава работа, говори се, че е негър.
Или на мен говориш?
И най-важното е, че всичко това отдавна мина границите на майтапа. Поддържането на това видео значи, че ти активно заставаш на страната на виновниците в този конфликт, от което следва, че следва и да се понесеш последствията като такъв. Само да вметна, че тия хора ги чакаше затвор до няколко години, така, както миналата година разследваха Мишо Шамара за опетняване на държавните символи. И да, ако не за това, все за нещо ще ти се намери някой ден и ще си получиш заслуженото за тази акция.
Колкото до политическата платформа, всеки има право да изразява мнение и пак си носи последствията за значението на действията си. Правилата в политиката за теб е по-добре да си ги научил, защото в противен случай просто ще бъдеш изненадан или няма да имаш време дори и да се изненадаш.
И на последно място, но не по значение - няма практическа логика в действията ти на безсмислено хейтърство - значи или си тъп, или си луд, че правиш това, което правиш. Поведението ти е като на Кадафи, както и на форумния Кадафи, а се знае как свършиха и двамата. Но явно такива ментални изроди като вас разбират само от едно и следователно то трябва да се случи, както се случи и с другите двама. Това, което правиш, е като кадафизъм, но даже не е и това понеже Кадафи и форумния Кадафи се бореха да запазят някаква власт, а ти нямаш никаква цел от деструктивните си действия.
Последно редактирано от M467 : 09-05-2013 на 05:07
Илко пребий каниса ирл :/
Мнол кеф ш ми нъпраиш - мнол го мразя тоз трезвеняк !
Изчакайте го с баща ти Илко да дойде в Пловдив и го пребийте щом го мразиш.
Илко плс :/