.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на NomNomNom

Изследвания " спокойствие"/ болести предавани по полов път

Изследвали ли сте се ? ( хив, хепатит b &c , сифилис, хламидия)
    Колко често се изследвате?
    Прихващали ли сте нещо, как живеете с него / или как сте се справили?
    Имали ли сте партньори с венерическо заболяване?
    Познавате ли хора, за които да знаете, че имат?

Интересно ми е , ние днес ходихме 4ма човека да се изследваме, просто така и засега сме отрицателни ( хламидиите си чакаме утре, хахаха, днес всичко друго излезе , при това онлайн ) .

Тъй, ако на някого му се пише, ще ми е интересно да прочета.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на tori
    Изследвали ли сте се ? ( хив, хепатит b &c , сифилис, хламидия) - Само хив на предната антиспин кампания в училище.
    Колко често се изследвате? - Един път до сега съм се изследвала.
    Прихващали ли сте нещо, как живеете с него / или как сте се справили? - Не съм прихващала.
    Имали ли сте партньори с венерическо заболяване? - Не.
    Познавате ли хора, за които да знаете, че имат? - Не.

Голям фен Аватара на Котка.
    Дори и някой да има едва ли ще си признае.

Супер фен Аватара на cyclops
    Изследвали ли сте се ? ( хив, хепатит b &c , сифилис, хламидия) - Да, за всичко

Колко често се изследвате? В началото на всяка връзка го правя. Искам да се чувствам сигурна. Съответно моля партньора да направи същото. Може да е налудничево, но не мога да се отпусна ако не знам , че всичко е наред.

Прихващали ли сте нещо, как живеете с него / или как сте се справили? Да чукам на дърво, не

Имали ли сте партньори с венерическо заболяване? Не

Познавате ли хора, за които да знаете, че имат? Познавам едно момиче. Гаджето й беше заминало в чужбина. През това време й беше изневерил с някаква и после й предаде. Става дума за ХИВ. Не мога да опиша колко тъжна и гадна история е това...

Мега фен Аватара на babity
    NomNomNom, къде се правят тези тестове и колко струват? Досега не съм се изследвала и много ми се ще да го направя. За ХИВ изследват безплатно в ХЕИ доколкото ми е известно, а останалите? Преди бях гледала цените в Писанец и... си останах само с доброто намерение да се изследвам.

Мега фен Аватара на draid
    За ХИВ има безплатни и в Студентска поликлиника, даже дават разни подаръчета като се изследваш за хив, понякога правят и разни кампании за Хепатит B,C аз лично издебнах една такава и ходих да се изследвам срещу военна болница. Другите рядко ги има безплатни и си трябва някоя лаборатория, но все пак най-важните са ХИВ и Хепатит и отделно Сифилис, ама там тестовете бяха някакви смахнати и разчитат повече на външни прояви за установяването му. Трипер и Хламидии PCR тестовете бяха по 60 пари май или и 2-та бяха 60, нещо такова, нам трихомони, уреаплазми и род подобни глупости вече са по евтини, ама те са толкова много, че човек не може да се изследва за всичко, но поне най-опасното е добре при започване на нова връзка или най-малкото при започване на секс без презерватив в тая връзка.

Изследвали ли сте се ? ( хив, хепатит b &c , сифилис, хламидия) Ходихме с приятеля ми миналата седмица именно да си правим този пакет "Спокойствие". Слава богу нищо ни няма.
    Колко често се изследвате? Всъщност до сега не бях, но сме в много сериозни отношения, редно беше да се изследваме.
    Прихващали ли сте нещо, как живеете с него / или как сте се справили? Не съм.
    Имали ли сте партньори с венерическо заболяване? не.
    Познавате ли хора, за които да знаете, че имат? Не.

@babity, пакетът от изследвания, за които говори авторката струва 50лв в лаборатория Цибалаб.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си