- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- аут оф контрол
/me (music) Now playing: 101. 100 Kila - Nedelq vecher - feat. Krisko
само минавам да ви видя мъници.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
и ти си към мъниците, да
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
да, може да ми казваш кака![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
с уважение
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Ем ко да прая.. И аз да ти кажа незнам к'во правя. Очевидно скоро ще трябва да почна да правя нещо (работа) ама деаа... Мн ми са забавиха 1 скапани документи и ся ще тряя да бачкам временно. Иначе.. Глеам ся кат иам време малко нагоре-надолу в квартала да се скивам с хорца със които се бях позабравил![]()
Хубаво правиш, че се виждаш с такива хора :д
Приятно е да се събереш и да лафиш с някой, който не си виждал отдавна ^^
Ти работа, аз даскало.. като се замисля и на мене колко ще ми е тъпо тая година.
И за себе си няма да имам достатъчно време.. :/
*сън*
eM TAka e.. aз ся ще си ударя някой друга година почивка и по нататак университет ама все още не съм сигурен дали ми се учи.Или е по-добре да развивам покер уменията си. И все пак не се знае , може и да уча,настоящето ще покаже.
Може и да си учиш и да си играеш покера. даже и да си шечелиш от покера. Едното не пречи на другото.
*малко се намешах само![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Всъщност.. пречи , доста.. Покера е много безсънни нощи обучение, математика , психика.. Ако тръгна да се занимавам пак със покер, не трябва да имам никакви ангажименти идните седмици, за да не се притеснявам за биологичния ми чесовник и за ангажиментите които имам.
Това ще е ако изцяло му се отдадеш и искаш професионално да се занимаваш и да печелиш много от него.
иначе с какжо планираш да се занимаваш - насока? Или пък какво да учиш евентуално?
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Е това ми е попринцип целта, да се занимавам професионално.
Доста хора които се занимават професионално,като мои наставници ми препоръчват това, защото съм имал доста добри стартови умения, а и не съм като повечето други начални играчи да се доверявам само на инстинкта си.Имах дори един 58 годишен наставник който ме спонсорираше да играя във турнири със прилична входна такса и след 6-7 турнира когато на 4 от тях влязах във финалните фази ми даде 2 книги да чета, естествено прочетох ги и сега иска да си изградя банка със която да играя.. А това е големия филм, че точно сега немога, понеже съм сам и се опитвам с $ дет имам да ми стигат за нуждите.
Ем нека, ако съм в България тогава да спа. Ся съм си във центара на Варна и ми е добре за сега.
Тогава като се замисля - дипломата за 4 загубени години е безсмислена в твоя случай. (не съм мислила, че някога ще го кажа някога на някой).
Добре си се ориентирал за професионално занимание, определено е печелившо. Въпроса са спонсорите като начало, но дано успееш, щом имаш таланта!
И аз много играех покер и съм много зарибена, но играя по-скоро импулсивно и печеля, но не искам да се увличам, понеже съм склонна да се пристрастявам(така се усещам)
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
е нормално е, и аз имах такива моменти ама то и това е много добро качество, да се откажеш когато усещаш че работата не върви на добре, хубаво е да се откажеш още когато си на + и не си похабил много време в битки със смешни играчи :>
да, във всичко трябва и малко разум![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти