- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момче и според мен и той ме харесва, но не ми отговаря!!!
Аз наистина харесвам това момче, че съм затънала в дълбока яма.Според мен и той ме харесва.Но вече два пъти си оговорихме среща-на първата аз не отидох заради сериозни проблеми и му се извиних, а на втората той не дойде.И от тогава не си пишем, но днес той е попита как съм, аз
му отговорих и той веднага излезе извън линия.Моля кажете какво да направя!
Насрочете си още една среща, обаче е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и двамата да сте там. А ако не дойде пича търси друг. Това е.
Вързал ти е тенекия втория път, защото първия ти си му вързала и си мисли, че това, което ти си му казала е пълна измишльотина. Поговорете си и си уговорете истинска среща, на която да сте двамата....
ох мила знам какво ти е и аз съм сега така хем ме гледа хем не ме добавя във фейсбук
Човекът ти се прави на ощипана мома. Кажи му още веднъж, че си имала причини, за да не можеш да отидеш и му предложи нова среща. Щом ти е писал "как си" - лесно ще се "пречупи" и в момента се бори с ината и детските си щуротии.
Ти първия път тенекия ли му върза? Не му ли се обади, че имаш проблем и не можеш да дойдеш?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ох ох и аз съм такахем се харесваме за чувства ми говори на другия ден ми прати някакво човече в скайп и аз му писах кво става а той не ми отг цял ден а си човъркаше у фейса аз се чудя това как да го тълкувам ! ;(
ОххИ аз съм така .. един ден е толкова мил, друг ден само ме гледа .. не знам и аз кво да правя, а съм сигурна, че не съм му безразлична ...
Хора и аз съм така.Има едно момче което ме харесва и аз го харесвам обаче на единия ден се закачаме на другия ме подминава като турски гробища.А за твоя случай по-добре се уговорете за истинска среща не само уговорки.
или се срещнете на живо или по телефона няма как да излезе от линия така
Лапешка работа. Вземи го питай в прав текст дали има интерес и ако има му кажи да спре да се кифли и да излезете. Ако няма - много му здраве.
--------------------------------------------------------