.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    cute-12
    Guest

Харесвам едно момче и според мен и той ме харесва, но не ми отговаря!!!

Аз наистина харесвам това момче, че съм затънала в дълбока яма.Според мен и той ме харесва.Но вече два пъти си оговорихме среща-на първата аз не отидох заради сериозни проблеми и му се извиних, а на втората той не дойде.И от тогава не си пишем, но днес той е попита как съм, аз
    му отговорих и той веднага излезе извън линия.Моля кажете какво да направя!

Насрочете си още една среща, обаче е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и двамата да сте там. А ако не дойде пича търси друг. Това е.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от SNikolov_Rugby Виж мнението
    Насрочете си още една среща, обаче е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и двамата да сте там. А ако не дойде пича търси друг. Това е.
    +1

Вързал ти е тенекия втория път, защото първия ти си му вързала и си мисли, че това, което ти си му казала е пълна измишльотина. Поговорете си и си уговорете истинска среща, на която да сте двамата....

Супер фен Аватара на chupachups
    Обади му се по телефона (ако му го имаш).

ох мила знам какво ти е и аз съм сега така хем ме гледа хем не ме добавя във фейсбук

Човекът ти се прави на ощипана мома. Кажи му още веднъж, че си имала причини, за да не можеш да отидеш и му предложи нова среща. Щом ти е писал "как си" - лесно ще се "пречупи" и в момента се бори с ината и детските си щуротии.

Ти първия път тенекия ли му върза? Не му ли се обади, че имаш проблем и не можеш да дойдеш?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

ох ох и аз съм така хем се харесваме за чувства ми говори на другия ден ми прати някакво човече в скайп и аз му писах кво става а той не ми отг цял ден а си човъркаше у фейса аз се чудя това как да го тълкувам ! ;(

Охх И аз съм така .. един ден е толкова мил, друг ден само ме гледа .. не знам и аз кво да правя, а съм сигурна, че не съм му безразлична ...

Хора и аз съм така.Има едно момче което ме харесва и аз го харесвам обаче на единия ден се закачаме на другия ме подминава като турски гробища.А за твоя случай по-добре се уговорете за истинска среща не само уговорки.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от FuckinAwesome Виж мнението
    Вързал ти е тенекия втория път, защото първия ти си му вързала и си мисли, че това, което ти си му казала е пълна измишльотина. Поговорете си и си уговорете истинска среща, на която да сте двамата....
    +1

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    или се срещнете на живо или по телефона няма как да излезе от линия така

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Лапешка работа. Вземи го питай в прав текст дали има интерес и ако има му кажи да спре да се кифли и да излезете. Ако няма - много му здраве.

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението
    Лапешка работа. Вземи го питай в прав текст дали има интерес и ако има му кажи да спре да се кифли и да излезете. Ако няма - много му здраве.
    +++Ако не се срещнете няма как да стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си