- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да разбера дори себе си
През лятото имах чувства към едно момче, но не точно чувства, по-скоро симпатии, защото не го познавах като характер. Той е от онези момчета, които те впечатляват още от първия път, в който го видиш. Висок, дигната коса и някакво хладно излъчване като лошото момче от някой романтичен филм. Виждах го често и това доста подсилваше симпатиите ми. Някакси ми стана тръпка. Знам, че не мога да имам нищо с него, защото няма да ми обърне внимание. Отделно, че тази година завършва и не е моногамен. Поне така твърди. В момента уж не чувствам нищо, но все едно още има нещо дори и малко. Просто не мога да харесам друг, да помисля дори. Винаги сравнявам. Сама не мога да се разбера. Просто сякаш издигам преграда. Какво става защо чувствам това? Защо имам чувството, че никога няма да има момче, към което да имам нещо? Ако някой може да ми каже ще е много добре.
Повярвай ми ще се появи момче към което няма да поставяш "преграда"
Мда. В повечето случаи тия захаросани батковци не струват. Не, че може да се обобщава и 100% всички готини батковци са кофти хора, но нали се сещаш, тия момчета имат много женско внимание. Това до някъде ги мотивира да се държат "мога да имам всяка", защото момичета, които ги харесват-колкото искаш.
Ще си намериш твоя си човек, с който ще се чувстваш на място и няма да имаш прегради.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Идеализира си го. Затова сравняваш всяко момче с него - за да видиш дали тогава също би имало тръпка. Не се бой, ще дойде момчето, което ще те заинтригува дори повече.
Аз днес влезнах в магазина за сини сливи, а си купих чипс, баси, как стана това още не мога да разбера, няма никаква логика и връзка, ама пак ми беше сладко. .............. май така става и с много неща (намирането на момче понякога също).
Последно редактирано от defender : 10-02-2013 на 22:06
Начи виж ся, някои женски цял живот не могат да се разберат и това е огромната им житейска драма. Ако и ти си от тях, ти предстои живот, изпълнен с дилеми.
Welcome to the Jungle...