- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тостера ми говори.
Не, сериозно. Всеки път, когато си мисля за леееко препчени филийки, той ми ги пуска леееко изпечени. Когато искам средно препечени филийки получавам средно препечени филийки, а когато искам добре препечени - получавам добре препечени. Е, като изключим един-два пъти, когато си изкарах яда на него и започна да ме замерва с прегорели филийки..
Мислите ли, че съм луда? Дали владея телепатия? А, ако започнем да правим по-често секс дали ще спре да ме замеря с прегорели филии?
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
ахахахахахахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Другия път му го плъзни между филийките и виж дали имате наистина някаква емоционална или телепатична връзка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Кое да му плъзна?![]()
![]()
Не, наистина бих направила всичко само, за да си оправим отношенията..
значи тряя да кажа на еднооката змия да не те плюе когато прогизне :S Нали, за да сте в добри отношения.
^Ами, мисля че ще е добре да си поговори с някой по мъжки. Мисля че проблема му е в това, че е комплексиран заради размера..нали се сещате. Чурката му е много малка и постоянно върви нагоре-надолу ии...абе секса не върви. Има 6 степени на възбуда, но никога не ги достига, а оргазмът му е една секунда.
Верно, ами ако искаш помощ пиши в форума и си търси съмишленик да ти помага в такъв труден момент от вашата връзка.