.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Не знам защо мислите, че сериозната връзка е пречка на купонясването, но ако наистина приятеля ти търси жена, с която да създава семейство, иска скоро да има деца и тн., тогава явно няма да ви се получи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не знам защо мислите, че сериозната връзка е пречка на купонясването, но ако наистина приятеля ти търси жена, с която да създава семейство, иска скоро да има деца и тн., тогава явно няма да ви се получи.
    Пречка е при такива случаи, защото на него едва ли му се ходи по купони, а ако тя ходи без него като нищо ще има ревност и т.н.
    nigga stole my bike

Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Пречка е при такива случаи, защото на него едва ли му се ходи по купони, а ако тя ходи без него като нищо ще има ревност и т.н.
    Зависи от хората. Не винаги е така. Моят приятел също е на 28, аз съм на 20. Когато се запознахме бях първа година студентка. Е, не съм спряла да купонясвам или да излизам по-малко. И няма ревност и проблеми. Излизам и с него, и без него. Всичко зависи от хората.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Зависи от хората. Не винаги е така. Моят приятел също е на 28, аз съм на 20. Когато се запознахме бях първа година студентка. Е, не съм спряла да купонясвам или да излизам по-малко. И няма ревност и проблеми. Излизам и с него, и без него. Всичко зависи от хората.
    е, да, зависи от хората
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Ти си на 20??? O.O Мислех, че си на 40. Не бързайте толкова да живеете..

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Ти си на 20??? O.O Мислех, че си на 40. Не бързайте толкова да живеете..
    ха

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Ти си на 20??? O.O Мислех, че си на 40.
    Доста добре прикрит комплимент.. гуут.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си