.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Игри.

Игри.

Здравейте кажете ми забавни игри за моя компютър: http://gyazo.com/fd92bfd0ff9d17c3559b03b613cc9f8e http://gyazo.com/ea975dc73036888e029ea4d69c0b6c55
    И ако можете да ги играрая на хайт и ако дадеде линк за сляляне ще е много хубаво.
    мс предварително.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от vik_4asti Виж мнението
    Здравейте кажете ми забавни игри за моя компютър: http://gyazo.com/fd92bfd0ff9d17c3559b03b613cc9f8e http://gyazo.com/ea975dc73036888e029ea4d69c0b6c55
    И ако можете да ги играрая на хайт и ако дадеде линк за сляляне ще е много хубаво.
    мс предварително.
    need for speed porshe , gta vice city , cod , need for speed underground/2, live for speed,gta 1 ,gta 2,gta 3.Игрите ги има в замунда.Успех.Ако искаш да играеш новите игри на ultra high си купи playstation 4-евтин е(сравнение с компютрите и лаптопите), преносим е и графиката ти зависи от телевизора.
    Последно редактирано от dubi95 : 09-05-2013 на 14:28
    skype dubi95

Повече от фен Аватара на 8bit
    Цитирай Първоначално написано от dubi95 Виж мнението
    need for speed porshe , gta vice city , cod , need for speed underground/2, live for speed,gta 1 ,gta 2,gta 3.Игрите ги има в замунда.Успех.Ако искаш да играеш новите игри на ultra high си купи playstation 4-евтин е(сравнение с компютрите и лаптопите), преносим е и графиката ти зависи от телевизора.
    Тоя не престана да си ръси глупостите за ПС4.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    Тоя не престана да си ръси глупостите за ПС4.
    глупави са хората, че си купуват компютри за игри.На ps4 всичко върви на макс графика.Слага му се хак и всички игри от замунда вървят.
    skype dubi95

Все още не късно да си намериш друго хоби, което не изисква високо количество интелект.

Голям фен
    Все още не късно да си намериш друго хоби, което не изисква високо количество интелект.
    не съм ли прав за ps4, че ми спориш?Нещо аз ли бъркам?
    skype dubi95

Ако беше прав нямаше да се заяждам. Говориш пълни глупости, дори не си струва да си губя времето да ти покажа безсмислицте в постовете ти.

Голям фен
    Ако беше прав нямаше да се заяждам. Говориш пълни глупости, дори не си струва да си губя времето да ти покажа безсмислицте в постовете ти.
    е обясни ми какво не съм прав за ps4?
    skype dubi95

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    това се случва само на хората който играят постоянно игри ...
    Азис - Хоп [music]

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Боже мой,колко тъпота има по света,боже.........

Мега фен
    глупави са хората, че си купуват компютри за игри.На ps4 всичко върви на макс графика.Слага му се хак и всички игри от замунда вървят.
    Т'ва ще върви ли на ps4 ? http://www.youtube.com/watch?v=-bLOi3mo9NE

// просто се лигавя.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Т'ва ще върви ли на ps4 ? http://www.youtube.com/watch?v=-bLOi3mo9NE

// просто се лигавя.
    как няма да върви, естествено, че ще върви http://www.youtube.com/watch?v=EEvb_1tKMAU

-------------------------------------------
    www.iskampak.com
    skype dubi95

Разбрахме, че PS4 ще е велик, ще нахрани децата от Африка, ще прекрати войната в Сирия и ще донесе световен мир. Но какво ще кажеш за Xbox One?

Голям фен
    Смейте ми се на мене, че съм прав за ps4. На ps4 всичко върви на макс ,графиката зависи от монитора/телевизора.Вие още давайте залоду по 1800 лева за пс-та и после сумати пари за ъпдейти
    skype dubi95

Проблемът е, че конзолите са остарели още преди да се пуснат на пазара.

ПС - Сериозно, какво мислиш за xbox-a?

Голям фен
    Разбрахме, че PS4 ще е велик, ще нахрани децата от Африка, ще прекрати войната в Сирия и ще донесе световен мир. Но какво ще кажеш за Xbox One?
    прегравя xbox, за one не знам как е.Рам паметта е по-зле от на ps4.Аз бих си взел playstation 4, вместо xbox.А и до колкото знам за xbox one, по-скъп е от ps4.Gpu на ps4 е по-добър от на xbox one
    -----------------------------------
    www.iskampak.com
    Последно редактирано от dubi95 : 09-10-2013 на 02:19
    skype dubi95

Хардуерът на тройката беше по-добър от на 360, но по мое наблюдение на xbox-a игрите вървят по-добре. Аз ще взимам 1 заради Кинекта. Шуутъри мога и на компютъра да си играя и то на много по-добра графика.

Голям фен
    Хардуерът на тройката беше по-добър от на 360, но по мое наблюдение на xbox-a игрите вървят по-добре. Аз ще взимам 1 заради Кинекта. Шуутъри мога и на компютъра да си играя и то на много по-добра графика.
    Kинекта като на xbox one го има и ps4
    skype dubi95

Голям фен
    Един приятел ми разправя, че ако се сложи хак на ps3, sony може да те банне нещо и да не може да сe играе online(multiplayer).Не знам до колко е вярно това.Има всякакви хакери и за ps4 ще измислят хака много добре, да може всички игри да вървят и online, без да се дават пари за игри.
    ----------------------------
    www.iskampak.com
    Последно редактирано от dubi95 : 09-10-2013 на 02:38
    skype dubi95

Много си далеч от истината. Сони нямат конкурентна технология на първия Кинект на Майкрософт. Втората версия ще е с повече и по-добри сензори и лагът ще е намален до минимум.

Голям фен
    Много си далеч от истината. Сони нямат конкурентна технология на първия Кинект на Майкрософт. Втората версия ще е с повече и по-добри сензори и лагът ще е намален до минимум.
    сигурно се различават кинектите на xbox one i ps4, но общо взето са горе-долу еднакви
    skype dubi95

Един приятел ми разправя, че ако се сложи хак на ps3, sony може да те банне нещо и да не може да сe играе online(multiplayer).Не знам до колко е вярно това.
    Мисля, че има подобен проблем, че от хакнат пс3 не можеш да играеш оригинални игри. Но не съм сигурен ... моето пс3 стои в ъгъла и събира прах. Дори не е хакнат, защото изобщо не го пускам, едва ли общо му се събират повече от 200 часа работно време. Ако ми се доиграе на конзола, пускам ексбокса, заради моушън игрите.

Голям фен
    Мисля, че има подобен проблем, че от хакнат пс3 не можеш да играеш оригинални игри. Но не съм сигурен ... моето пс3 стои в ъгъла и събира прах. Дори не е хакнат, защото изобщо не го пускам, едва ли общо му се събират повече от 200 часа работно време. Ако ми се доиграе на конзола, пускам ексбокса, заради моушън игрите.
    подари ми го тогава, като събира прах само
    skype dubi95

сигурно се различават кинектите на xbox one i ps4, но общо взето са горе-долу еднакви
    Е не е вярно. Първо Кинект е технология на Майкрософт. Сони имат устройство за моушън игри, което се нарича Плейстейшън Муув. Но то работи подобно на Нинтендо Уи, където трейсва контролери. Кинекта използва множество камери, за да добие реална представа за положението на скелета ти. С добавените камери (или там каквото друго са направили Майкрософт), Кинектът разпознава още повече стави, което ще го откъсне още повече от символичната конкуренция.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си