Здравейте, колеги.
С едно момиче сме вече 9 месеца заедно. Смеем се, обичаме се, правим всичко като по вода, но ....
... аз имам чувството, че с нея вече няма за какво да си говорим, тя е колкото мен и си говорим, но вече не е същото. По някакъв начин не можем да открием теми за разговор, или нейната тема е тъпа (и се правя, че ми е интересна), или моята тема е тъпа и тя ми го казва Не знам какво да направя, много я обичам и имам чувството, че не мога без нея. Моля, някой да ми помогне, ако знае как - как да почнем да си говорим за неща, които биха ни били интересни.
Свърши даскало, от тогава почти няма за какво да си говорим, защото - там се случи нещо, кажем си го. Излизаме навън, но града е малък, тъп и почти всички кафета ги знаем наизуст. Тя постоянно ми повтаря, че не ме обича (знам, че е обратното), че иска само да сме приятели, и че няма смисъл да сме заедно. Обаче аз знам, че не е така, защото я познавам толкова добре, че мога да кажа дори какво си мисли всяка секунда.
Моля ви, помогнете ми, наистина я обичам повече от всичко и тя е АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ЗА МЕН.
Правя ВСИЧКО за нея, всичко, за каквото ме помоли и го изпълнявам. Обичам я, моля помогнете ми, МОЛЯ, МОЛЯ .... Отчаян съм вече :хх

ПП: Бяхме на море, беше много хубаво и там видях, колко много наистина ме обича..