.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия

Котето ми киха

Здравейте, не съм много сигурна дали тук да пускам темата, обаче от няколко дни котката ми киха и не знам дали е нещо сериозно и дали трябва да я заведа на ветеринар. Не кашля, акото й е нормално, държи се нормално, яде си... но киха. :/
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на Cloud9
    Според мен е нормално. Може нещо да й дразни нослето или дробовете и затова да киха.Щом няма други симптоми значи не е сериозно. Ако се задълбочи я води на ветеринарен лекар

Супер фен Аватара на chupachups
    Може като си е играла и да е вдигнала прах и да го е вдишала, така стана с на една приятелка котката

Не мисля, че е нещо сериозно. Не се притеснявай толкова.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Нормално е.Моята с дни наред кихаше и не след дълго и мина.Нищо и нямаше,вероятно.Настинка.

Може да е от прахта вкъщи. Моето куче много киха.. постоянно. А си е здраво.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Напълно е нормално, както казаха и по-нагоре, може да е вдишала прах. Притеснително е, ако носът й е сух и топъл, това означава, че има температура. Гушни я, ако спи при теб, тъкмо ще я топлиш и не се притеснявай.

Голям фен Аватара на Котка.
    И моята котка киха от време на време, но това не значи, че е болна.Спокойно.

Мега фен Аватара на xoxi
    Преди мен вече ти казаха от какво може да е, но ако се притесняваш или пък ако котето киха по-често, нищо няма да ти пречи да отидеш до ветеринаря и да го разпиташ. Аз така правех в началото, когато котките ми бяха абсолютно непознати животни. През ден-два отскачах до кабинета и разпитвах за всичко, което ме притесняваше/съмняваше.
    Повечето доктори не биха имали нищо против такива посещения, все пак това им е работата.

Супер фен Аватара на NissaN
    Свети й маслото и ще спре.

Може да има алергия ... към хора ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си