.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Случвало ми се е да бъда обект на желания от страна на гейове. Бил съм толерантен, но на един му дадох една дясна. :О

Мина парада сега трябва да чакаш до другата година

Не съм чела всички отговори, може да са ти го казали и преди мен, но ако ще правиш секс с момче, по-добре да не е от класа ти. Може да се разчуе, да те ебават че си гей, бла бла и кви ли още не шитни. Ясно, че извън даскало може и да нямаш чак такъв избор, ама по-добре си направи труда да намериш някой, с който да нямате общи познати, че да не се притесняваш после, че Пешо може да каже на Иван че си се опитвал да му пускаш ръце, той пък да каже на Мими и така всички да разберат... нвм, схвана идеята...

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Всъщност няма момчета, които харесват жени, ама нали баба и природата така са казали ...

Мега фен Аватара на Баща Ти
    ГАДНО!

БЛЯК!

ИЗРОД!

Не бе шегувам се, няма нищо лоши да си педал и да те чукат в гъза, кво толкова?

такаааа...
    първо: най-вероятно си гей, или поне би.
    второ: не живей с илюзията, че на твоите години, момчетата са объркани в сексуалността ти. Ще налетиш на някое момче (убеден, че и той не знае какво иска) и после и двамата ше имате доживотни травми (ти може и физически да имаш)
    трето: не си мисли, че не е нищо страшно (без да се паникьосваш излишно), страшно си е... в нашето хомофобско общество, това си е проблем. Ще имаш два варианта, да си ок с това и да очакваш от околните същото, или да го криеш. Изборът си е твой. На твоята възраст, по-добре си го пази за себе си.
    четвърто:свикни с идеята, че това е накакъв вид проблем за социалния ти живот (не съм хомофоб, реалист съм).
    услех пич,

ПП: ако искаш пиши ми на лично, имам приятел гей, който би те посъветвал и би поговорил открито с теб. (не своднича, обвързан и моногамен е, но е пич и може да ти бъде полезен.)

Супер фен Аватара на NissaN
    ПЕДЕРАСТИТЕ са паразити ПРОТИВ тях съм

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от Cryandhaveaniceday Виж мнението
    Мда,вярвайте си.Благодаря на тези,които ме подкрепят!
    Нали знаеш, че никой не те подкрепя? Нещо много си се филмирал и хормонът те е заблъскал вповече.

ПОВЕЧЕТО МОМЧЕТА ХАРЕСВАТ МОМИЧЕТА, не живей в заблуда, а осъзнай, че си извратен.
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си