- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По приятелски ... ( хомофоби да не четат )
Случвало ми се е да бъда обект на желания от страна на гейове. Бил съм толерантен, но на един му дадох една дясна. :О
Не съм чела всички отговори, може да са ти го казали и преди мен, но ако ще правиш секс с момче, по-добре да не е от класа ти. Може да се разчуе, да те ебават че си гей, бла бла и кви ли още не шитни. Ясно, че извън даскало може и да нямаш чак такъв избор, ама по-добре си направи труда да намериш някой, с който да нямате общи познати, че да не се притесняваш после, че Пешо може да каже на Иван че си се опитвал да му пускаш ръце, той пък да каже на Мими и така всички да разберат... нвм, схвана идеята...
Всъщност няма момчета, които харесват жени, ама нали баба и природата така са казали ...![]()
ГАДНО!
БЛЯК!
ИЗРОД!
Не бе шегувам се, няма нищо лоши да си педал и да те чукат в гъза, кво толкова?
такаааа...
първо: най-вероятно си гей, или поне би.
второ: не живей с илюзията, че на твоите години, момчетата са объркани в сексуалността ти. Ще налетиш на някое момче (убеден, че и той не знае какво иска) и после и двамата ше имате доживотни травми (ти може и физически да имаш)
трето: не си мисли, че не е нищо страшно (без да се паникьосваш излишно), страшно си е... в нашето хомофобско общество, това си е проблем. Ще имаш два варианта, да си ок с това и да очакваш от околните същото, или да го криеш. Изборът си е твой. На твоята възраст, по-добре си го пази за себе си.
четвърто:свикни с идеята, че това е накакъв вид проблем за социалния ти живот (не съм хомофоб, реалист съм).
услех пич,
ПП: ако искаш пиши ми на лично, имам приятел гей, който би те посъветвал и би поговорил открито с теб. (не своднича, обвързан и моногамен е, но е пич и може да ти бъде полезен.)