- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До каква възраст растат гърдите?
Moje bi temata e banalna no mi e mn bolno.Az s1m momi4e na 14 godini i imam cik1l ot 12 godini i polovina no gr1dnata mi odikolka e samo 77 sm.Iskam da znam do koga rastat g1rdite i nujno li e s tazi obikolka da nosq sutien? molq bez da se prismivate...
Редактирано от:ЦвЕтИт0-т.7 от правилника:wink
hi
momi4etata se razvivat do 20g,spoko,vseki e razli4en a za sutiena ti precenq6 ako ti stava nai-malkiq razmernosi ili pak ako tova e tolkova vajno za teb ti si znae6
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ми общо взето ако има кво да придържа сутиена що да не носиш... а тва си е до ген дишай спокойно аз имам една позната която е почти на 17 и има същия проблем... от боза не растат.. до към 18 ще ти растат а си има и упражнения които спомагат за растежа ... ходи се консултирай с физиотерапефт!
Стига се шашка,нормално евсе пак не може всички да са като Памела Андерсън.Особено ако си по-слаба това не би трябвало да те притеснява.Колкото до сутиена не е необходимо да го носиш,но ако искаш не е и проблем да си вземеш.
Само не разбрах какво общо има темата ти със секса?
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
не с1м слаба 50 кг с1м
hi
Като за начало ще ти кажа,че всичко е сторго индивидуално.Не се обиждай,но за мен лично е глупав въпроса ти-има ли нужда от сутиенНе намеквам нищо,просто застани пред огледалото погледни се и си се представи със сутиен,ако решиш,че има нужда сложи ако ли не поизчакай още малко.Не го слагай,колкото да не е без хич,а само ако наистина се налага.Иначе се обезмисля функцията му
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И какво от това?Колко си висока?Първоначално написано от sweet dream sea
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
1.64
hi
И аз имам такъв проблем ....И аз съм на 14 години и мойта обиколка е 77 ...
![]()
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
КВО КВО ВИ УПРАЖНЕНИЯ?????Първоначално написано от ubuntu
Иначе гърдите растат до 18г възраст.И все пак ако не ти пораснат много-огледай се не си само ти така.
не знам до колко то4но растат гърдите...това е строго индивидуално...![]()
и аз не съм с особено големи гърди,но това ве4е не ми е проблем
приеми се такава кавато си \
/ \
/ мисля 4е ако ти се харесва6 и другите 6те те харесват
освен това гръдната обиколка не е толкова важна
![]()
може някой да се фукат с 95 ама като им е 84 подгръдната ... така 4е спокойно
айде успех от мене мацка
![]()
\
/
Оффффф нямам думи..Егати проблемите(
)...Много ясно,че и на двете обиколките ще ви станат по-голями вие на 14 какво искате да сте колко какичките ли
Като станеш на 17-18 и пак си така,тогава ще е проблем..в крайна сметка има много добри хирурзи
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
А модератора Цветито не знае, че се пише растът, не ръстът![]()
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
да бе верно, почвайте да събирате кинтите от сега и като станете на 18 3300 евро да си имате да се поопрайте като ви е толкова! какво ви пука колко ви е гръдната обиколка не мога да разбера?!? 77.... това... вие сте някакви клечици, познавам такива. Ама не сте ли сладки като сте мънички? айде стегнете се малко..... (by the way аз нямам проблем с гръдната обиколка)
Спокойно бе ще ти порастнат и на тебе.Всяко момиче се развива по различен начин...едни по-бързо други по-бавно![]()
jenite se razvivat do 21 godi6na vuzrast![]()
Ти какво искаш..на 14 да имаш гръдна обиколка колкото на Преслава ли..? Спокойно! Има време,ще пораснат![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
докато спрете а пиете боза с баничката![]()
mi i az da ti kaja imah takyv problem , to e po-skoro psihicheski otkolkoto fizicheskina 17 sym i nqmam golqm buist i tova mn me pritesnqvashe ot 13 godishna , tova se promeni- s techenie na godinite porastvat ,razbira se
no kato porasnesh i ti nqma tolkova da se vtorachash razmera im
pluis ostavete gi tiq operacii to da ne e seki da skacha pod noja , kato pootrasnesh , kato si kupish sutien , mojesh spokoino da si nosish podplynka i pone malko da kompensirash
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
spokoino 6te ti porasnat o6te. nz kolko no pone malko 6te porasnat vse pak si samo na 14 i ne si se razvila napulno.i moite sa malki- na 17 sum a grudnata obikolka mi e 84sm. v posledno vreme mi se e prevurnalo v ne6to kato kompleks poneje pove4eto mom4eta mn haresvat golemi gurdi ama....ni6to ne mi ostava osven da se primirq s tezi koito imam![]()
na4i imahme edna sysedka mn qko gadje s absolytno stroina figyra ..ama pour nqma6e cicki...i 4yh tam edni muje da vikat..Glei kvo mace..uf kolko e ploska...trqbva pove4ko razhladitelni dy64eta da vzima..e ne6to ot sorta e de..vsmisyl 4e ot promqnata na temperatyrata na vodata kogato si vzimame dy6..rastqli gyrdite ili se stimyliral rasteja...na4i rastat dokogato iska6 ddz
az sym mom4e na 16 godini grydnata mi obikolka e 110 sm treniram fitnes (body bilding ) ot 10 meseca a edna v klasa mi gorkata kato q pogledna cicite i zalepeni za gyrba tfa e grozno i ot malka si e takava CICI IOKmn obi4am da q draznq ,ako si ploska skypa butai 4orapi ma gledai da ne sa na ba6ta ti 4e 6a stane mirizliv gaf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
виж ся при всяка е различно.Първоначално написано от sweet dream sea
1. 77см нищо не говори. измери си подгръдната и спрямо разликата от двете мерки виж дали изобщо си за сутиен. (не ми е ясно кфо сички са напъват плоски за сутиени,а пък аз ги мразя :Д предпочитам без ноооо тфа е др тема :Д :Д :Д)
2. относително. при някои на 14 спират да растат,на други на 16 почват да им растат :Д но иначе се води до към 19-20 година че се развиват.
(ако пък толкова искаш бюст ,а не ти пораснне сложи си силикон)
Няма от кво да се притесняваш!Както казва Ал Бънди-същаствуват само 2 вида цици:хубави и много хубави!!!![]()
Nobody dies virgin,because life fucks everybody!!!
Гърдите ти растат до около 20 годишна възраст![]()
Обичам само един човек и това съм аз.