.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Unhappy Нужда от хапче?

Здравейте ситуацията е следната..правих френска на приятеля ми и той сеърши,след това се почисти с мокра кърпичка и пробвахме да правим секс с презерватив но на него постоянно му спадаше и след това пак му правих френска и го вкара в мен без презерватив за минута след което го извади и няколко секунди след това от него излезе една белезникава течност,почти прозрачна..за която той ме увери че е предеякулационната..след това продължих да му правя френска и той свърши..цикъла ми свърши преди 2дена. Искам да ви попитам има ли нужда да пия ескапел или да не се притеснявам?..

Няма нужда (; не се трови

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен
    Пусни клипче как правиш френска за да ти кажем със сигурност дали трябва хапче
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Пусни клипче как правиш френска за да ти кажем със сигурност дали трябва хапче
    +1

Искам да попитам този ескапел за бонбонки тик-так ли го мислите. Всеки първи говори за ескапел за най - елементарни неща. Това не са дъвки орбит за ежедневна употреба. Това е сериозен продукт, който трови сериозно организма. Прочетете, образовайте се има толкова много литература по тези въпроси в интернет. Не искам да опреквам никого защото няма родени изучени хора, но за да водите нормален полов живот трябва да сте поне малко образовани. Това не е детска игра, а нещата са доста сериозни - бременност, болести и т.н. А колко деца има които практикуват по същия начин без предпазни средства без да подозират какви последици може да има - не може дете да износи читаво бебе. Внимавайте и се пазете повече!

За първи път го направихме без .Винаги сме използвали презервативи...и си понасям критиките .. и той ме увери че няма смисъл да го пия защото нищо не е станало..но все пак реших да попитам.
    Последно редактирано от sweety_tweetyg : 09-03-2013 на 19:20

Голям фен Аватара на Котка.
    Спокойно, нямаш нужда от хапче.

Цитирай Първоначално написано от Котка. Виж мнението
    Спокойно, нямаш нужда от хапче.
    КАКВА КОТКА СИ ТИ

Много сте ми странни как за щяло и нещяло се друсате с тоя ескапел.

Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Много сте ми странни как за щяло и нещяло се друсате с тоя ескапел.
    ЕБИ СЕ В ГЪЗЪ

и ти

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от Котка Виж мнението
    КАКВА КОТКА СИ ТИ
    Персийска

стига сте спамили...

Цитирай Първоначално написано от Gwendoline Виж мнението
    стига сте спамили...
    МЛЪКНИ ВЕ

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма нужда от хапче

Недей да пиеш Ескапел. И се образовай малко... правиш секс, а не знаеш как се забременява.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си