- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нужда от хапче?
Здравейте ситуацията е следната..правих френска на приятеля ми и той сеърши,след това се почисти с мокра кърпичка и пробвахме да правим секс с презерватив но на него постоянно му спадаше и след това пак му правих френска и го вкара в мен без презерватив за минута след което го извади и няколко секунди след това от него излезе една белезникава течност,почти прозрачна..за която той ме увери че е предеякулационната..след това продължих да му правя френска и той свърши..цикъла ми свърши преди 2дена. Искам да ви попитам има ли нужда да пия ескапел или да не се притеснявам?..
Не.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Пусни клипче как правиш френска за да ти кажем със сигурност дали трябва хапче
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Искам да попитам този ескапел за бонбонки тик-так ли го мислите. Всеки първи говори за ескапел за най - елементарни неща. Това не са дъвки орбит за ежедневна употреба. Това е сериозен продукт, който трови сериозно организма. Прочетете, образовайте се има толкова много литература по тези въпроси в интернет. Не искам да опреквам никого защото няма родени изучени хора, но за да водите нормален полов живот трябва да сте поне малко образовани. Това не е детска игра, а нещата са доста сериозни - бременност, болести и т.н. А колко деца има които практикуват по същия начин без предпазни средства без да подозират какви последици може да има - не може дете да износи читаво бебе. Внимавайте и се пазете повече!
За първи път го направихме без .Винаги сме използвали презервативи...и си понасям критиките ..и той ме увери че няма смисъл да го пия защото нищо не е станало..но все пак реших да попитам.
Последно редактирано от sweety_tweetyg : 09-03-2013 на 19:20
Много сте ми странни как за щяло и нещяло се друсате с тоя ескапел.
и ти
стига сте спамили...
Недей да пиеш Ескапел. И се образовай малко... правиш секс, а не знаеш как се забременява.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5