.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Закъснява ми с 2 седмици ?

на 16 съм и преди 3 седмици бях на море , не съм правила секс досега ( няма как да съм бременна) , но вече ми закъснява с 2 седмици , дали е заради климатизирането или от какво може да е ? Какво да пия за да ми дойде по-бързо ?

Повече от фен Аватара на mlf
    Не пий нищо .. !!
    Според мен или е от промяната на времето, или ще те прескочи този месец + не се притиснявай, защото и това влиае

Цитирай Първоначално написано от valencia1 Виж мнението
    на 16 съм и преди 3 седмици бях на море , не съм правила секс досега ( няма как да съм бременна) , но вече ми закъснява с 2 седмици , дали е заради климатизирането или от какво може да е ? Какво да пия за да ми дойде по-бързо ?
    Ситуацията, в която се намирам е почти същата. На 15 съм и ми закъснява почти всеки месец, идва си когато си иска. И аз бях на море преди около 3 седмици.. може да е и от смяната на климата, но не мисля така , защото преди не съм сменяла климата и пак ми закъснява .. а сега вече 1 месец съм без цикъл?!!

Ще дойде няма къде да ходи като гледам как пишат по другите форуми че им закъснява с 2 дена и вече изпадат в истерия хаха което е нормално с 2 дена ама с цял месец не е много нормално , с времето ще се стабилизира , в противен случай може да се консултираш с лекар , гинеколог

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Изчакай още 4 месеца.

Цитирай Първоначално написано от valencia1 Виж мнението
    Ще дойде няма къде да ходи като гледам как пишат по другите форуми че им закъснява с 2 дена и вече изпадат в истерия хаха което е нормално с 2 дена ама с цял месец не е много нормално , с времето ще се стабилизира , в противен случай може да се консултираш с лекар , гинеколог
    ми добре ми е и без него , ама наистина не е нормално .. и май ще търча при чичо доктор тея дни ;д

Цитирай Първоначално написано от ellzyy Виж мнението
    Ситуацията, в която се намирам е почти същата. На 15 съм и ми закъснява почти всеки месец, идва си когато си иска. И аз бях на море преди около 3 седмици.. може да е и от смяната на климата, но не мисля така , защото преди не съм сменяла климата и пак ми закъснява .. а сега вече 1 месец съм без цикъл?!!
    От колко време имаш цикъл?

Цитирай Първоначално написано от Lanator Виж мнението
    От колко време имаш цикъл?
    ми вече 3та година .. казват че първите 2 години е нормално да е нередовен ама ..

Мен ми се е случвало да ми закъснява с дни,седмици и месеци. Най-много ми е закъснявало 3 месеца /първата година/. Щом си минала 2-те години, можеш да отидеш на гинеколог, за да си спокойна и да си оправиш проблема.

Супер фен Аватара на Cloud9
    И при мен беше така,но после се оказа че имам поликистоза.Отивайте на лекар!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си