- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ ??
За първи път ми се налага да търся помощ онлайн .. но не откривам подкрепа никъде другаде .. историята ми е сложна .. накратко - невъзможната любов .. не искам да казвам от кога сме заедно , на колко сме и от къде сме - просто ми трябва съвет и малко подкрепа .. разделихме се наскоро .. всичко добре , мислех си че ще мога да продължа .. но съм се лъжел.. по-трудно е от колкото изглежда и дори обмислях да сложа край на всичко ...... проблема е разстоянието между нас .. не е голямо - виждахме се , но не е същото .. притеснявам се ако един ден я видя с друго момче .. как бих се почувствал ..
Като не искаш да споделиш нищо за вас, как очакваш да ти помогнем? Замени имената, годините, градовете, но ни разкажи, защото иначе няма как да стане! Ако толкова те е страх някой познат да не види, предполагам че после ще може да изтрият темата...
П.С. с това "мислех да сложа край на всичко" направо ме слиса. Айде моля ти се. И аз съм си мислила такива глупости навремето, но няма една любов! Реви, затвори се вкъщи ако щеш, но В НИКАКЪВ случай не си вреди физически, защото би било най-тъпото нещо на света. Ще ти е гадно, ще отнеме време, но ще ти мине. Запиши се на някакъв спорт или си намери хоби, дори да е нещо просто като ходене на фитнес, курсове по рисуване или каквото и да е. Нищо няма да ти повлияе по-добре от кръг от хора, които не знаят за проблема ти и които те разсейват.![]()
Разкажи малко повечко.! Защо се разделихте ? Какво е станало ? Какъв е проблема,че не можете да се разберете ? Разкажи повечко де .
Дай си време. Намери нещо друго, което да правиш с живота си.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Абсолютно в същата ситуация съм. Блокирах момичето във фейсбук и ми е по-лесно да не мисля за нея. А и като излизам по-често и се разсейвам по-лесно. А и любов най-лесно с любов се забравя така, че положи усилия да си намериш друго момиче. Но да слагаш край на живота си е просто типично лапешко решение и начин на мислене.
Аз виждам историята като:
имам комплекси, страх ме е да я загубя, приемам я като Моя вещ, адски ревнивец, мрънкащ по цял ден на момичето
на нея и писва и го оставя
the end
поправи ме, ако греша (: