- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Продавам най-различни мнения
Писнало ви е да сте задръстени? Искате малко форумна слава? Искате да сте готин потребител?
Мечтите ви могат да се превърнат бързо в реалност, защото от днес вече може да купувате форумни мнения.
Аз съм ветеран във форума с опит в най-различни раздели и уважаван форумен писач, с многобройни победи във форумните конкурси. Мога да пиша мнения от тролски коментари за скъсани презервативи до дълги философски и политически позиции.
Заплащането е на брой символи (1 символ = 10 стотинки).
Първият, който закупи 100 коментара, получава бонус - информация за настоящите тролове, модератори и известни форумни образи, както и 2 безплатни коментара (любовен съвет или философско мнение).
Коментарите ще ги получите веднага след заплащането, което става в удобни за мен ден, час и място.
Не изпускайте възможността си, станете готини сега!!!
Последно редактирано от Chacho : 09-05-2013 на 11:05
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
троле? Имаш ли трион със който да разрежем 1 стотинка на 4, за да я купя? Че ако исках да я спечеля , усилията нямаха да си струват дори тази четварт от стотинката.
Влязох в темата с надеждата, че ще продаваш и банички...![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
ами ари ко чаками, все пак и предишният и собственик трябва да вземе цена за стоката си!
Аз продавам топли, ама не са банички.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ама аз исках топли банички..![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Купи си една баничка от тролфейс и едно топло от мене и ше имаш топла баничка.
Така веднъж си купих сирене и един приятел имаше буца, и събрахме буца сирене.
Не ве, аз ще я купя и ще ти я подаря, че е много евтинаaз си падам по тея дето не струват нищо, пък тя струва цяла четвърт ве бате. луд ли си ?
Ем чи как, в мен ли се съмняваш. Просто аз си падам по такива дето няма да давам кинти сеш са