- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-сетне се разкара и лятото
Ся вече мое си носим кецовете и анораците <3 неааам търпениееее да стане хлаД!
Аз пък искам вечно лято и да си лежа по плажовете <3
Компромис може да направя за няколко месеца есен - да се любувам на пичове с кецове и анораци, но не искам никаква зима, сняг, студ...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Е зимата немое ли да си отваряш краката както през лятото ? К'во толкоз, тамън ще те топлят космаците на авера ти. Или на някой срещнат :Д меонс
тамън ся зиамта няя ми се драйфа от отвратителните гледки, абе като излизате с майките си и бащите що не слагате къси гащички, белкем напрайм оргия? Ще ви менкам със майките Ви , Бащата на дъщерята пък аз ще пукам майка й.
и коя е отвратителната гледка ?
И коя ти каза, е не нося къси гащи като излизам с родителите си![]()
Оу , трябва да излезем заедно тогава. Аз ще ви придружа,имам кондоми в резерви да не ти нарпавим братче без да искаме.. Само да нямате нокти с майка ти че да скъсате кондома и да текне сока.
Ь ми няя проблем. Ако има нещо звънкай.Нали все пак си жената на рибката, не бих ти отказах отзаде.
Има невероятно яки ку••• във къси гащички, сигурно и ти си толкова яка? Нали ти казвам,тъкмо по лесно се свалят. Пък аз съм ценител на хубавите дупета.Fisherman
оправдания щедри, оправдания само...
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ьгьггьгхахах т'ва любимото ми сериалче беше предиМн тъпо че свърши.. Ся няям време нито да си го дръпна нито да го гледам
![]()