.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от Мейси Виж мнението
    Момчетата те "тормозят", защото си им интересна- красива си и не претендираш с това.Зависи от погледите, не вярвам да мислят това което си мислиш "Кифлите" вече не са толко интересни и популярни, колкото до преди година-две.ти си експерт в тази насока Затова, когато си "натокана" не те тормозят- не правят разлика между кифлите- всички са еднакви за момчетата.това само безинтересна за момчетата момиче може да каже Не бъди объркана- няма за какво.да ве ти ще кажеш Момчетата харесват естествени момичета, затова се държат като тъпанари.не всеки тъпанар има задни чувства, някои момичета наистина могат да се мерят по грозота с йети И на мен ми се е случвало и започнах да си мисля, че в мен наистина има нещо, което пленява мъжките погледи.грозотата най-вероятно Нямах самочувствие, бях грозно патенце, но сега се чувствам страхотно.значи и ума си си загубила Уверена съм в себе си и това се харесва на хората около мен.*смях в залата*
    .

Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението
    .
    Не мисля, че мястото ти е тук
    Не за друго, просто обиждаш, без да има причина. Изразяваш мнение-ок. Но нужно ли е да си толкова груб?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си