Здравейте,
Искам да споделя един проблем, който наистина не знам как да реша.. Да започна отначало, значи ходих до преди няколко дни с едно момче от 8 месеца. Връзката ни отначало вървеше добре, но след това започна да се държи хладно понякога, а понякога се държеше идеално не можех да го разбера.. докато се скарахме и той прекрати връзката ни..искаше да останем приятели с привилегии, което беше много трудно за мен, тъй като аз го обичам много. Видяхме се 2 пъти откакто сме скъсали и той се държи невероятно с мен, както отначало дори ме попита дали не ми харесва повече така, защото на него да.. аз знам, че той не иска връзка, но не му пречи да си излизаме и т.н. просто аз не мога да започна да излизам с други момчета, а предполагам, че той ще го прави и незнам какво да правя не искам да го загубя.. откакто сме скъсали ми звъни всеки ден и дори ме видя седнала до едно момче на кафе, което дори не познавам и веднага ми писа дали не е новия ми и дали да си търси тогава друга, което си личеше че е от ревност..вие какво бихте направили бихте ли продължили да се виждате с този човек?