Тази си потроши покъщината, бива ли такова нещо?! А иначе, платиха ли ти нещо?
Първоначално написано от NaOH На Соня как й викат галено? Сони? Слони
Голяма си дрисла
Първоначално написано от Rabalka Голяма си дрисла Аз ли?
според мен и завиждате
n00bs
Първоначално написано от yakuza_ според мен и завиждате Така е.
Първоначално написано от Smrazqvashta Аз ли? Да ти
Първоначално написано от Rabalka Да ти Поне си използвам задника по предназначение.
Първоначално написано от Smrazqvashta Поне си използвам задника по предназначение. Това ми хареса
Първоначално написано от Smrazqvashta Поне си използвам задника по предназначение. дано имаш предвид анален секс
Първоначално написано от yakuza_ дано имаш предвид анален секс Това ли е предназначението на задниците, Дяволе?
на жените - да
Първоначално написано от Rabalka Голяма си дрисла Едва ли е по-ГОЛЯМА (говоря в размери защото едва ли ще ме разбереш) от теб
Първоначално написано от yakuza_ на жените - да Не се прави на смотан.
Мноо си хитра бе
Първоначално написано от Rabalka Мноо си хитра бе Отиди бе-кай на някой друг и не се занимавай с мен.
ми ти кво се занимаваш с ме бе, баси тапанарката си майна
Първоначално написано от Rabalka ми ти кво се занимаваш с ме бе, баси тапанарката си майна ще ти го кажа направо - ти си пропаднала кранта.
Я фак.
Първоначално написано от Rabalka Я фак. грозна си и си с дебел гъз. нИ мЪ кЕфИш :Р
rabalka е класа, вие нямате вкус
Първоначално написано от nqmaznacheniee rabalka е класа, вие нямате вкус Хахахаха,
Много ти е смешно ама да не ти реве след малко
Аз що не знам за тоя клип?
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от Rabalka Много ти е смешно ама да не ти реве след малко Да не ми реве?Нещо, май не си в час.
Правила