- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Клипа на Rabalka/Соня/
дебела свиня 98 набор и вече се ебе в гъза
пълна срамота и деградация
Тя да си го слага ако иска в ушите, нека не парадира и с тези истории, по-голям приключенец от беар грилс.
Ква си неграмотна чак ми се повръща като видя да си писала някъде
Добре де, сега защо я обиждате? Какво ви е направила? Има много теми където се заяждате и се бъзикате по много гаден начин с нея. А и това си е нейн избор дали ще се ебе или не. И какво като е по- пълничка, по- малко човек ли е от нас всички? Направила една правописна грешка и и скачате щото никой не греши и всичките сме безгрешни с ореолче на главите -.-
Една правописна ама не е една.Тя чак остана да повтаря 8 клас представяш ли си?!А клипа и ако го иска някой на лични да ми драска
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Айде и Майка Тереза се включи в темата.
Welcome to the Jungle...
Добре бе, Фейритейл, представи си щерка ти да ти води батковци у вас и да чуваш адските стенания от съседната стая. Ок, широкоскроен човек, разбирам, ама пък нейното е чак гнусно
Просто това си е нейния живот, каквото иска да прави, в много теми съм чела как се присмивате и се базикате с нея по ужасен начин. Гадно е. Има толкова много хора на Земята, едните странни, другите не, представи си ако всички почнем да ги осмиваме к`во ще стани?! Тука в тоя форум 100 на 100 има много к*рви, к*чки, всякакви...
няма да ви е приятно, нали... някой да ви критикува как си живеете живота. Защитавам я първо защото не издържам някой да се държи така и второ знам колко е гадно.
То всеки знае, че не е приятно да те критикуват за живота, ама като при нея има нужда от промяна, критиката си е хубаво нещо, защото другото не действа. Не че ние й влияем, аха, абсурд, боли я патката от опити за наливане на мозък в главата, ама хубаво е човек да има по висши-цели от вип мутреса или елитна обща ковра.