- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво съм пушил?
Здравейте!Преди време, пуших незнайно от мен вещество, след което се озовах в пирогов.
Значи нямаше от обичайна марихуана, понеже щели да доставят след 1 час, та звънахе на един от орландовци, който ни докара някаква билка(със сигурност не марихуана).Изпушихме я и след 3,4 минути не знаех какво става.Всичко се въртеше неможех да се сетя какво става.След още 3 минути почнах да се питам кой съм, какво съм аз,защо съм тук, защо ми става така, тръгвам да пресичам улицата и застава по средата със слухови халюцинации, полузаспал.Свестявам се и гледам че току що е светнало червено, веднага пресичам улицата и сядам,единият фр прегърна един кол, другите тръгнаха на някъде.Имах слухови халюцинации на смях, всичко се въртеше и реших да полегна.Свестявам се и гледам линейката дошла да ни прибере с още един фр, още не знам какво става.Действието беше поне 1 час и половина, като пика беше до 20-30 минути след употреба.
Някой би ли ми казал на какво вещество прилича?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Стамене правилния отговор на темата ще е един шамар зад врата придружен със съвета,никога да не пушиш рандом неща без име.![]()
С какъв акъл се навиваш от трети-четвърти лица да пушиш нещо което самия не знаеш,след като от доверени лица самата марихуана е под съмнения? Недей така втори път..въпреки че съм леко убеден че си пушил хашиш за първи път и то в голяма доза.
хешът е нещо друго, няма да се държи така, колкото и да е пушил
джойнт си пушил, но някъв гаден друсан
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами казаха, ми че е билка, не марихуана.Много силна, нали ви казвам, не знаех кой съм нито какво съм, исках да умра, ддобре че бях на вън, а не в нас и добре, че нямах нож в мене.Просто искам да разбера какво точно съм пушил.Първо си помислих, че е салвия, но тя действяа 10-15 минути, а мен ме държеше около 2 часа.После знаех кой съм, чак в пирогов, но преди това нищо всичко ми се въртеше и сливаше и постоянен 20 минутен еднакъв смях на мойте дружки, който не са били пир мен а в бензиностанцията.Ще се радвам да разбера какво точно съм пушил.
Знам я тая билка от орландовци.
Не се кефя на билки аз.
тревата също причинява халюцинации, всичките ти симптоми са напълно нормални, дали се ти неква зверска джонга, брат...
Аз рядко се навивам да пуша, на пръстите на едната ръка ми се броят случаите, но 2 от тях са с подобни на твоите 'симптоми', ама в доста по-умерена форма. Но пък моето беше и само по 2 дръпки.
И аз залагам на друсан треволяк. Занапред да си знаеш настрана от дрогата освен ако не искаш някоя шизофрения да си навлечеш, а като те слушам няма да ти се размине ако я продължаваш така.
Ааа, да повече няма нищо да пробвам, даже сега имам нещо, като афтър ефект(може би се изчиствам) и си мисля какво ще стане след смъртта, че ще умра, въобразявам си някакви неща, страх ме е че ще умра, и така.
С какъв акъл пушиш нещо, което дори не знаеш какво е? Знаеш ли какви може да са последствията въобще?
Idiots..Idiots everywhere....
Това което си пушил може би е синтетичен THC или някой зверски чук от районна на Петрич.