Здравейте бих искала да ви питам нещо. Имам котарак на 3-5 месеца, вчера падна от прозореца без да се осети, че мястото там е малко. Живеем на 4 етаж(3 жилищен), веднага слезнах и той лежеше на земята( плочки), правеше странни движения, муцуната и лапите му бяха цели в кръв. Дишаше учестено. Не можеше да си мърда задните крачета и опашката, не можеше да стои прав. Заведох го на ветеринар веднага след това. Би му една инжекция против болките и една против вътрешни кръвоизливи. Каза, че ако има вътрешни кръвоизливи ще се влоши до 5,6 часа и ако оцелее до днес(14:00 часа) опасното е преминало; и че нямало страшно от предните рани на муцунката. Също така допълни, че крачетата няма да може да си ги движи евентуално 2,3 дни. Да, но аз се притеснявам, защото гръбнака му по средата на тялото е изпъкнал- не знам дали е счупен или нещо друго. Още не може да се изправи не си движи задните крачета, опашката. Днес го нахраних само с малко надробена риба- дадох му една лъжичка и вода. Пиша ви и искам съвет от вас, защото живея в малък град и имаме една ветеринарна, в която почти нищо не правят. Та, котето има ли шанс отново да проходи и тича нормално? А ако гръбнака е счупен ще може ли сам да се възстанови или...?
Моля дайте мнения, много съм разстроена.