.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Любовта е различна за всеки. Ти трябва да си го почувстваш, не знам аз как да ти обясня какво е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Любовта е различна за всеки. Ти трябва да си го почувстваш, не знам аз как да ти обясня какво е.
    съгласна съм.. не можем да ти кажем,дали просто си свикнала да си с него и той е част от ежедневието ти и просто ви е приятно или наистина го обичаш..
    да обичаш някой - да се притесняваш за него все едно ти е дете,дори като се скарате да искаш да го видиш, да си имате свой свят в който само вие знаете как се разбирате,да ви е хубаво заедно,да си приемате и недостатъците и т.н. ... ама разбира се тия неща не са задължителни и можеш да обичаш някой и да си го обясняваш с много по-различни неща

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    +1
    Влюбвала съм се три пъти и трите пъти беше различно. Само чувството след като всичко свърши беше еднакво. Еднаква болка и така нататък, гадно състояние като цяло. Беше отвратително. Дори първата ми любов не беше нищо особено и понякога се съмнявам дали е било любов, но после се сещам как се чувствах като се разделихме иииии о, да беше си любов.
    Смисъл, искам да кажа, че не може да се даде определение, всяка любов е различна. Представи си,че скъсате и ако се почувстваш като прегазена от тир ... абе сещаш се какво имам предвид Днес не съм по обясненията май.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си