- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моля помогнете ! :(
Днес нокътя ми се счупи издъноИ се наложи да го изпиля ! След 1 седмица (неделя ) съм на сватба ...
Моля ви кажете ми някои домашни хитринки с които нокътя ми да порасне по-бързо
! Моля ви спешно е ;х :/
м не знам мисля си,че на сватбата едва ли ще ти гледат ноктите,според мен никой
няма да обърне внимание...
все пак с каквото и да мажеш,за една седмица едва ли ще се изравни с другите
вариант е другите да ги изпилиш до дъно
или да си залепиш изкуствен (макар,че ще изглежда странно ;д)
иначе мажи с маслото на икаров и някакъв заздравител
п.п. имаше и някакъв лак на флормар май беше,който е за разстеж и казват,че
много помагал
Последно редактирано от weheartiit : 09-08-2013 на 20:03
Случи ми се същото, но с ноктите не на един а на 2 пръста и то преди балът ми. Наложи се да си направя ноктопластика.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Изпили всички и залепи изкуствени.... не е трябвало да го пилиш веднага а да си направиш печен лак :3
На изпращането ми си счупих нокътя на палеца на дясната ръка и за бала маникюристката ми сложи изкуствен. Въобще не личеше, че не е мой нокътя, и издържа цяла вечер. За всеки случай ми дадоха лепило за изкуствени нокти да си нося в чантичката, но не ми се наложи да го използвам.
Много се филмираш. На бала ми отидох с прецакан лак, защото бях се лакирала точно преди това и нямаше време да изсъхне, но не ми пукаше. А на бала ми се очаква вниманието да е към мен. Ако след седмица не се жениш ти, никой няма да ти обърне внимание на счупения нокът.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако толкова много държиш да си с хубав маникюр си направи ноктопластика.
Как да залепим счупен нокът? ВИДЕО УРОК
http://www.youtube.com/watch?v=lSXpzN2J7G0