- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да го забравя
Измина почти година откакто се разделихме с първото момче,което съм обичала, ходихме 1 година. Не е минал и ден ,през който да не си мисля за него,но не мисля ,че има някакъв шанс да се съберем, вече не си общуваме. Преди известно време пробвах с друго момче ,но нищо не се получи. Някой с подобен проблем?
Взимаш пирон и с един удар на чука си го забий във фронталния лоб, ако не го забравиш от първия път повтори с друг пирон.
Просто продължаваш напред. НЯма да е последната ти любов. Живееш с хубавите спомени и искаш това да се върне. Но няма. Чака те нещо по-хубаво. Настрой се на такова мислене.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Само момчета ли са ти в главата? Посвети се на нещо друго - учене, спорт, приятели, алкохол, наркотици, Интернет и т.н. Възможности колкото си поискаш...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ха и аз съм така.. но проблема при мен е че той замина в друга държава и може би няма да се върне скоро .. дори и ние не поддържаме никаква връзка.. преди 5 месеца замина и всеки ден си мисля за него.. но различното при мен е че ние бяхме в някаква отворена връзка, но достатъчно беше да се привържа към него.. и връзките с другите момчета не са се получавали - все едно никога повече няма да усетя същите чувства както е било с него.. И все пак гледам да излизам по често.. да се разсейвам покрай приятелки.. и да си се глезя като се разхождам по магазините.. но щом остана сама и спомените започват да ме измъчват..
Ами трябва да спреш да мислиш за него. Ако сама не си помогнеш няма кой да ти помогне. Ще намериш по-добър![]()
Не си само ти .. И аз съм така .. Но ще се оправим и ще се справим .. ! трябва да продължим, животът не свършва ! Ще намериш някой друг, по-добър към теб)
нещо за по темата![]()
http://www.youtube.com/watch?v=VayglPvRe_g
Азис - Хоп [music]
Аз бях с подобен проблем.. и все още ми държи на газа шибаното чувство.. решение на проблема няма така че трябва да се примириш със обстоятелствата , като не потърси го и пак започнете отначало. При мен действаше но временно
.
ESL !!!
Значи, като цяло, "не мога да го забравя" е много относително понятие, което никога не съм разбирала. Аз бившите си ги помня. По принцип няма начин да "забравиш" някого и да не се сещаш за него понякога. Въпроса е, че след време просто тези еднократни (мммммм) "сещанки" няма да ти носят болка.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
А най - кофти е да не можеш да забравиш някой с когото не си и бил.
Здравей. За темата най-горе. Аз сьщо имах врьзка за период от една година. Напьлно те разбирам и на мен ми е страшно трудно да го забравя и най вече да спра да го обичам. Той е всичко за мен. И ще остане завинаги такьв. Имам усещането че няма да мога да бьда с друг. Но не спирам да губя надежда, да вярвам че може отново да се сьберем. Помогнете....
Хората ти казаха - сама трябва да си помогнеш. И го казвам, защото съм била на твое място.. наистина е трудно, но с времето минава всичко. Разбира се, зависи с какво ти е запълнено времето - ако постоянно мислиш за него все ще ти е гадно, но ако си намериш хоби или си разнообразяваш деня, ще дойде един момент, в който просто интересът ти ще избледнее.![]()
Не знам дали с едното хоби би преминал интересьт. Аз сьщо сьм била на нейно място и продьлжавам да бьда. Намерих си хоби и то не едно, но отново мисля за него. Накьдето и да се обьрна, каквото и да направя все се сещам за него, свьрзжам всичко с него и това е.
Свършило е, край! Било каквото било, животът продължава и толкова, приеми го!
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Да така е, но как да продьлжиш напред, когато вьв всяко лице виждаш неговото, очакваш него неговата прегрьдка...
Някой може ли да ми отговори на вьпроса: Вьзможно ли е от едно приятелство да се зароди любов, от любовта приятелство от него отново любов???