.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Не мога да го забравя

Измина почти година откакто се разделихме с първото момче,което съм обичала, ходихме 1 година. Не е минал и ден ,през който да не си мисля за него,но не мисля ,че има някакъв шанс да се съберем, вече не си общуваме. Преди известно време пробвах с друго момче ,но нищо не се получи. Някой с подобен проблем?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Сама, ако не си помогнеш ние няма как.

Голям фен Аватара на Smith_6
    Взимаш пирон и с един удар на чука си го забий във фронталния лоб, ако не го забравиш от първия път повтори с друг пирон.

Просто продължаваш напред. НЯма да е последната ти любов. Живееш с хубавите спомени и искаш това да се върне. Но няма. Чака те нещо по-хубаво. Настрой се на такова мислене.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Само момчета ли са ти в главата? Посвети се на нещо друго - учене, спорт, приятели, алкохол, наркотици, Интернет и т.н. Възможности колкото си поискаш...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Просто продължаваш напред. НЯма да е последната ти любов. Живееш с хубавите спомени и искаш това да се върне. Но няма. Чака те нещо по-хубаво. Настрой се на такова мислене.
    +1

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    алкохол, наркотици,

ха и аз съм така.. но проблема при мен е че той замина в друга държава и може би няма да се върне скоро .. дори и ние не поддържаме никаква връзка.. преди 5 месеца замина и всеки ден си мисля за него.. но различното при мен е че ние бяхме в някаква отворена връзка, но достатъчно беше да се привържа към него.. и връзките с другите момчета не са се получавали - все едно никога повече няма да усетя същите чувства както е било с него.. И все пак гледам да излизам по често.. да се разсейвам покрай приятелки.. и да си се глезя като се разхождам по магазините.. но щом остана сама и спомените започват да ме измъчват..

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението
    пхахахахахахха
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на baby_baby
    Бивш се забравя с нов

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Бивш се забравя с нов
    Нали трябват сили за новия?

Вече си го забравила, но само спомените и хубавата мисъл те задържат в миналото, рискувай и сама ще видиш че не си е заслужавало...

Голям фен Аватара на bet3to
    Ами трябва да спреш да мислиш за него. Ако сама не си помогнеш няма кой да ти помогне. Ще намериш по-добър

Не си само ти .. И аз съм така .. Но ще се оправим и ще се справим .. ! трябва да продължим, животът не свършва ! Ще намериш някой друг, по-добър към теб )

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    нещо за по темата

http://www.youtube.com/watch?v=VayglPvRe_g
    Азис - Хоп [music]

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Аз бях с подобен проблем.. и все още ми държи на газа шибаното чувство .. решение на проблема няма така че трябва да се примириш със обстоятелствата , като не потърси го и пак започнете отначало. При мен действаше но временно .
    ESL !!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Значи, като цяло, "не мога да го забравя" е много относително понятие, което никога не съм разбирала. Аз бившите си ги помня. По принцип няма начин да "забравиш" някого и да не се сещаш за него понякога. Въпроса е, че след време просто тези еднократни (мммммм) "сещанки" няма да ти носят болка.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

А най - кофти е да не можеш да забравиш някой с когото не си и бил.

Супер фен Аватара на NissaN
    Убий го.

Здравей. За темата най-горе. Аз сьщо имах врьзка за период от една година. Напьлно те разбирам и на мен ми е страшно трудно да го забравя и най вече да спра да го обичам. Той е всичко за мен. И ще остане завинаги такьв. Имам усещането че няма да мога да бьда с друг. Но не спирам да губя надежда, да вярвам че може отново да се сьберем. Помогнете....

Супер фен Аватара на leadyflame
    Човек понякога трябва да се примирява.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Хората ти казаха - сама трябва да си помогнеш. И го казвам, защото съм била на твое място.. наистина е трудно, но с времето минава всичко. Разбира се, зависи с какво ти е запълнено времето - ако постоянно мислиш за него все ще ти е гадно, но ако си намериш хоби или си разнообразяваш деня, ще дойде един момент, в който просто интересът ти ще избледнее.

Не знам дали с едното хоби би преминал интересьт. Аз сьщо сьм била на нейно място и продьлжавам да бьда. Намерих си хоби и то не едно, но отново мисля за него. Накьдето и да се обьрна, каквото и да направя все се сещам за него, свьрзжам всичко с него и това е.

Голям фен
    Свършило е, край! Било каквото било, животът продължава и толкова, приеми го!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Да така е, но как да продьлжиш напред, когато вьв всяко лице виждаш неговото, очакваш него неговата прегрьдка...

Някой може ли да ми отговори на вьпроса: Вьзможно ли е от едно приятелство да се зароди любов, от любовта приятелство от него отново любов???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си