.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

zzzz193
    Guest

Проблемна кожа - гнойни пъпки

Здравейте , надявам се да отделите 5 минути да прочетете това и още 5 да ми дадете съвет .

Имах проблемна кожа , мазна , но успях да се справя с това . Правя си маска с хума , използвам лосиона ''акне аут '' и сапун , препоръчани от козметичката ми .

Преди четири дни ми излезе гнойна пъпка на носа , няма връхче , но се подува все повече и повече , точно на върха е и е много неприятно . Въпросът ми е как да я лекувам , с какво да я мажа за да я премахна възможно най - бързо ?

Благодаря ви !
    * Изчела съм и останалите теми , опитах повечето неща , но нищо не ми помогна . *

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Ихтиол му е майката

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Може би Спирт или нещо на спиртна основа. Акне Аут също ще подейства, но няма да я изсуши толкова бързо, колкото спирта. ( личен опит )

Трябва да минат от самосебе си. И аз имам много и ми е много неприятно. Лекувай ги все пак с каквото намериш, но напълно ще изчезнат от самосебе си. Ако искаш си купи и фон дьо тен да слагаш така по малко на по-забележимите и не тва не е само за жени щото всички тв водещи ги мажат с най-различни работи преди да се включат в ефир. И по-добре да сложиш малко отколкото да те е срам. Аз съм си слагал много пъти.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    На мъжа от вечерните новини BTV (забравих му името) на HD се вижда всяка прашинка пудра по лицето му

Ихтиол + салицилов спирт
    Аз през деня ги минавам по няколко пъти със спирт , а вечер слагам ихтиол .

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Този ихтиол крем ли представлява? По-добър ли е от акне аут крема?

Защо не отидеш при дерматолог за тези пъпки? Козметичката хубаво ти е казала, но лекар би могъл да ти изпише антибиотичен лосион, който помага много.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на xantia
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Защо не отидеш при дерматолог за тези пъпки? Козметичката хубаво ти е казала, но лекар би могъл да ти изпише антибиотичен лосион, който помага много.
    +++

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    +

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Иди на дерматолог за проблема си, за да изкаже той своето мнение.
    Но за това как да премахнеш по-бързо тази пъпка- използвай спирт както ти казаха другите.
    Приятеля ми ми прави една домашна маска :д (тъй като имам малко червенини и пъпчици, които преди бяха мноого). Смесва хума, кисело мляко, не повече от чаена лъжичка сода и много мааалко сяра. Трябва да се получи нещо като гъста каша. Не знам дали си втълпявам, но все си мисля, че пъпките ми поизчезнаха заради тази маска

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Пробвай с ихтиол. Намажи се вечерта, сложи лепенка отгоре (нищо, че е на носа) и легни да спиш, за да може през нощта ихтиола да "изсмуче" гнойта. Но по принцип тези пъпки, които са големи и без връхче минават много бавно, защото са подкожни.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си