- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Na nqkoi da mu e typo ?
Ахам..В труден период си явно.
Пък в това, че имаш нужда от прегръдка не виждам нищо странно. Тоест..колкото и костелив орех да си, си човек, а хората имат нужда от ласки понякога. ;д
Nqkvo da se sgusha, be.. deba.. basi detinsko-geiskoto.....
No stiga za men.. ti beshe pisatelka, nali ? Zarqza li pisaneto ? Na kolko godinki beshe ? Ot kyde si ? Liubov/sex.. kak e havata ? Uchish li.. kakvo shte uchish...?
Ей т'ва винаги ме е дразнело...Кой ви е насадил в главите, че прегръдките са гейски? -_-
Drugo imam predvid.. da se sgusha kato dete mi se iska naprao.. samo da spim. I az da sym gushnatiq.. tova si e geisko.
Писателка е силно казано, но да. Не съм го зарязала, просто съм в застой. ;д Мъничка съм още.15 правя скоро. Несебър. Любов-върви. Секс-мисля, че възрастта ми е достатъчен отговор на този въпрос. Уча-да. В момента уча в паралелка със засилено обучаване на испански. Смятам да запиша после туризъм, но сякаш не съм толкова сигурна вече. Клоня към психология по-скоро. Но ще видим..Има време.
Ujas.. ne go misli mnogo. Jelaniqta ti shte se smenqt oshte dosta pyti do 12-ti klas, che daje i sled nego, haha.
Koq kniga prochete naskoro ? Koi film gleda ?
Книга..Хмм..Беше някоя от ония вампирските простотии.Не бях особено впечатлена. Иначе в момента чета "Сиянието" на Стивън Кинг. Към края ѝ съм даже.
За филм не си спомням честно казано. От един два дена гледам анимета и сериали и съм позабравила малко филмите.![]()
Spodeli mi neshto ! Vednaga ! Kvoto ti doide na akyla.
Ми ми ми...
Утре се очертава да е тежък ден..И май имам нужда от сън. Ама не ми пука. Ще го преживея..някак.![]()
Dai neshto po-dylboko.. primerno eto az.. imam suicide-ni misli.. mislq si che ako umra utre shte e golqma zaguba.. mnogo moga da dam.. gotin sym.. i skromen, haha.. ne iskam tozi jivot.. tva pyteshestvie da svyrshi.. Ne iskam da umra bez da sym postignal neshto.. v dupka sym. The end, haha.
Ми какво да ти кажа? От 2..Не от 3 дена не съм излизала от нас..Освен да разходя кучето. Единственото, което мога да ти споделя е, че утре ще излизам с моя човек, който е в тежък период, защото..и той не знае защо. И ще си тъгуваме заедно.
Strahotno e che te ima ! <3 Sigurno ne go osyznava. Zavijdam mu.
Доста хора не осъзнават невероятността ми. *скромничи*![]()
Geniite sa nerazbrani.. kvo da se prai. Imah predvid che ima priqtel.. upora.. podkrepa, v tvoe lice.. Evala.
Разбрах те каква имаше предвид. И ти благодаря..предполагам.![]()
Golqm sym kompleksar.. zavijdam. Pojelavam si i az da namerq podobna priqteka.
И аз ти го пожелавам. И ще стане! Всичко с времето си. ;д
Ah, ne govori za vreme. Haha. Ne izdyrjam veche. Na jivo ne moga da si pozvolq da izglejdam kato putka.. kak da kaja na nqkoq priqtelka kak se chuvstvam.. ima ochakvaniq kym men.
Самото..дори не знам как да го нарека...несподеляне /каква дума/ на някой близък не те ли прави по-слаб като цяло?