.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Град
    Добрич

Геймърски компютър.

Здравейте драги съфорумници! Обмислям да си взема игрален комп, но ми трябва мнение на разбирач в тази област. Бихте ли ми предложили оптимални компоненти (ще зглобявам компа) до 1000лв. Ако може с всеки един да давате малко инфо като цена и сравнение с друга такава част. От 6 години карам с една и съща щайга, не знам какви са иновациите в компютърните технологии... Благодаря ви много!!!

Eто една чудесна интелска платформа.Това е оптималното решение за игри до 1000 лева.Възможно най-качествените компоненти.Можете да им кажете и в магазина да ви я сглобят безплатно и така да ви я пратят.

http://prikachi.com/images/581/6534581z.png
    Частите са от nikem.net.Можете да видите също sky.bg.И двата са коректни и са с едни от най-ниските цени в България.nikem.net се намира в село близо до София така,че ще ви излезе малко по-скъпа доствката,а sky.bg са в града.Аз лично съм купувал и от 2та и вече предпочитам само от sky.bg
    Последно редактирано от nikigames.bg : 09-07-2013 на 13:19

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nikigames.bg Виж мнението
    Eто една чудесна интелска платформа.Това е оптималното решение за игри до 1000 лева.Възможно най-качествените компоненти.Можете да им кажете и в магазина да ви я сглобят безплатно и така да ви я пратят.

http://prikachi.com/images/581/6534581z.png
    Частите са от nikem.net.Можете да видите също sky.bg.И двата са коректни и са с едни от най-ниските цени в България.nikem.net се намира в село близо до София така,че ще ви излезе малко по-скъпа доствката,а sky.bg са в града.Аз лично съм купувал и от 2та и вече предпочитам само от sky.bg
    пичага пиши ми на скайпа , имам оферта за тебе За игри най-добре си вземи Playstation 4, хем ще играеш всички игри на макс графика и всичко макс.
    Последно редактирано от dubi95 : 09-07-2013 на 17:34
    skype dubi95

Цитирай Първоначално написано от dubi95 Виж мнението
    пичага пиши ми на скайпа , имам оферта за тебе За игри най-добре си вземи Playstation 4, хем ще играеш всички игри на макс графика и всичко макс.
    плс не.

Повече от фен Аватара на 8bit

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Оф боже.За тоя плейстейшън,сопола си не бих дал.

Голям фен Аватара на xantia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си