- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Попърс
Интересува ме попърса наистина ли отпуска гладката мускулатура и намаля болката при анален секс? Пробвали ли сте?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Попърса само съм го шмъркала директно от шишето и направо ти ебава майката за 1-2 минутииначе не съм го ползвала по предназначение, сори... Знам, че действа възбуждащо, но за първи път чувам това за мускулите.
предпочитам 200-300 гр. уиски
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%BA%D1%81
Пробвала съм, знам, че те стяга много главата, но търся друг ефект.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Освен пряко действие върху главата не съм видял друг смисъл от него.
Opredeleno разполага добре преди е*ане, но имай впредвид, че някой хора не им харесва ефекта от това да ги стяга/боли главата.Ефекта му иначе няма и 1 мин , макс 30сек и е кофти, че тряя следи шишето да не изветрява.
Ми казват, че педалите за това го използват, ама аналният секс въобще не е толкова болезнен, че да се притесняваш и да обмисляш такива варианти. :Д
Отде тоя опит, ле, малката.
Алкохолът притъпява доста физическа болка, от всякакъв род, но ако примерно ти трябват 100грама твърдо, за да се напиеш - изпий ги за 20-ина минути и след това поне половин час изчакай, за да дойде пълният ефект на алкохола. На мен на 200-250гр усещам, че притъпява, но е до човек и до това колко време ти е отнело да изпиеш съответното количество.
При тревата не е винаги така. По принцип, когато съм имал киселини и след това съм пушил продължавам да усещам киселините в гърлото, но не усещам абсолютно никаква болка. Има обаче вариант, в който, ако пушиш и се удариш някъде съзнанието може да се концентрира в болката, а не да я отпусне. Зависи.. не знам.
Най-добре алкохол, защото те отпуска физически и психически.
Temet Nosce
벨야카
naive ще навърши пълнолетие скоро, ти пък "малката" :Д
Ко питаш мен Аулинът е най-добрият избор, ама да пиеш Аулин преди да ти го вкарват отзад.. деа знам. Алкохолът при това помага и при психическия момент на отпускането. Като психически и физически е предразположена от партньора и от известно количество алкохол няма да се стиска много, съответно няма да боли толкова.
Temet Nosce
벨야카
абе как така ще притъпявате болката? не сте наред...
по принцип при аналния секс не трябва да боли, но ако се появи ще е добре да я усетите...
Като четох темата се сетих за ония 2 3 минути, когато и го вкараш и мацето ти каже "сега недей мърда" и двамата чакате като заклещени кучета няколко минути да и се поотпусне дупето
А иначе според мен не е нормално да има болка в класическия смисъл на думата.. Пък да не говорим да пиеш алкохол или да взимаш някви болкоуспокояващи, секса трябва да е удоволствие. Един бътплъг може да реши нещата : )
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-10-2013 на 14:14
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...