.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Попърс

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Попърс

Интересува ме попърса наистина ли отпуска гладката мускулатура и намаля болката при анален секс? Пробвали ли сте?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Попърса само съм го шмъркала директно от шишето и направо ти ебава майката за 1-2 минути иначе не съм го ползвала по предназначение, сори... Знам, че действа възбуждащо, но за първи път чувам това за мускулите.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от panda_girl_ Виж мнението
    Попърса само съм го шмъркала директно от шишето и направо ти ебава майката за 1-2 минути иначе не съм го ползвала по предназначение, сори... Знам, че действа възбуждащо, но за първи път чувам това за мускулите.
    йеп..за 1-2 минути ти завърта главата , но не вярвам да намаля болката.

Пробвала съм, знам, че те стяга много главата, но търся друг ефект.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Пробвала съм, знам, че те стяга много главата, но търся друг ефект.
    друг ефект , мисля че няма..по-вероятно да изостря сетивата , което не е търсеният ефект?
    пробвай друго..зелено , алкохол

Цитирай Първоначално написано от panda_girl_ Виж мнението
    и аз съм го пробвал така и то в кола :Д:Д на завоите имах чувството че главата ми е извън колата :Д няма такива лудница ахахаха

Мега фен Аватара на draid
    Освен пряко действие върху главата не съм видял друг смисъл от него.

Opredeleno разполага добре преди е*ане, но имай впредвид, че някой хора не им харесва ефекта от това да ги стяга/боли главата.Ефекта му иначе няма и 1 мин , макс 30сек и е кофти, че тряя следи шишето да не изветрява.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Ми казват, че педалите за това го използват, ама аналният секс въобще не е толкова болезнен, че да се притесняваш и да обмисляш такива варианти. :Д

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Ми казват, че педалите за това го използват, ама аналният секс въобще не е толкова болезнен, че да се притесняваш и да обмисляш такива варианти. :Д
    she has a point.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от oldirtydog Виж мнението
    и аз съм го пробвал така и то в кола :Д:Д на завоите имах чувството че главата ми е извън колата :Д няма такива лудница ахахаха
    Пожелавам ти следващия път да се пречукаш некъде.

Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Пожелавам ти следващия път да се пречукаш некъде.
    да съм казал че аз съм карал ???

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Отде тоя опит, ле, малката.

Алкохолът притъпява доста физическа болка, от всякакъв род, но ако примерно ти трябват 100грама твърдо, за да се напиеш - изпий ги за 20-ина минути и след това поне половин час изчакай, за да дойде пълният ефект на алкохола. На мен на 200-250гр усещам, че притъпява, но е до човек и до това колко време ти е отнело да изпиеш съответното количество.

При тревата не е винаги така. По принцип, когато съм имал киселини и след това съм пушил продължавам да усещам киселините в гърлото, но не усещам абсолютно никаква болка. Има обаче вариант, в който, ако пушиш и се удариш някъде съзнанието може да се концентрира в болката, а не да я отпусне. Зависи.. не знам.

Най-добре алкохол, защото те отпуска физически и психически.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    naive ще навърши пълнолетие скоро, ти пък "малката" :Д

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    naive ще навърши пълнолетие скоро, ти пък "малката" :Д
    Верно, че тва беше твоето определение... как можах да нарека друга с него. Мразя се вече. ;х
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    а тей. засрами се.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Отде тоя опит, ле, малката.

Алкохолът притъпява доста физическа болка, от всякакъв род, но ако примерно ти трябват 100грама твърдо, за да се напиеш - изпий ги за 20-ина минути и след това поне половин час изчакай, за да дойде пълният ефект на алкохола. На мен на 200-250гр усещам, че притъпява, но е до човек и до това колко време ти е отнело да изпиеш съответното количество.

При тревата не е винаги така. По принцип, когато съм имал киселини и след това съм пушил продължавам да усещам киселините в гърлото, но не усещам абсолютно никаква болка. Има обаче вариант, в който, ако пушиш и се удариш някъде съзнанието може да се концентрира в болката, а не да я отпусне. Зависи.. не знам.

Най-добре алкохол, защото те отпуска физически и психически.
    За какво трябва да пия половин кило алкохол за да ми мине нещо, след като мога да изпия 1 течен аналгин и след 10 мин да съм забравил за повечето от конвенционалните болки ? Те лекарствата не са измислени за украшение.

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    За какво трябва да пия половин кило алкохол за да ми мине нещо, след като мога да изпия 1 течен аналгин и след 10 мин да съм забравил за повечето от конвенционалните болки ? Те лекарствата не са измислени за украшение.
    Ко питаш мен Аулинът е най-добрият избор, ама да пиеш Аулин преди да ти го вкарват отзад.. деа знам. Алкохолът при това помага и при психическия момент на отпускането. Като психически и физически е предразположена от партньора и от известно количество алкохол няма да се стиска много, съответно няма да боли толкова.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на white knight
    .

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    абе как така ще притъпявате болката? не сте наред...

по принцип при аналния секс не трябва да боли, но ако се появи ще е добре да я усетите...

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    абе как така ще притъпявате болката? не сте наред...

по принцип при аналния секс не трябва да боли, но ако се появи ще е добре да я усетите...
    Ама ти пробвала ли си или така наизуст говориш?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не съм пробвала анален, но съм се интересувала достатъчно на тази тема, а и приятелки са ми разказвали

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Просто това, което казва е логично.

Не би трябвало да усещате болка, ако ви отваря анално някой внимателен като мен. :Д Ако изпитвате, значи нещо не се прави както трябва.

Мега фен
    Като четох темата се сетих за ония 2 3 минути, когато и го вкараш и мацето ти каже "сега недей мърда" и двамата чакате като заклещени кучета няколко минути да и се поотпусне дупето

А иначе според мен не е нормално да има болка в класическия смисъл на думата.. Пък да не говорим да пиеш алкохол или да взимаш някви болкоуспокояващи, секса трябва да е удоволствие. Един бътплъг може да реши нещата : )
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-10-2013 на 14:14
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си