.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Vuzmojna bremennost?

Zdraveite, na 16 sum i skoro zagybih devstvenostta si( minalata subotcca), s gadjeto mi go pravihme po nqkolko puti na den, nqma6e problemi, no cikulut mi trqbva6e da doide na 4 ti, a o6te ne e, pravihme go samo s prezervativi, i nqma kak da e stanala avariq, za6toto ne e svur6val v men, sega mi se poqvi nqkakvo stranno leko rozavo te4enie, i malko se pritesnqvam. Dali e vurmojno ako sum my pravila svurka s negova pomo6 (masturbira) i da e ostnalo po rucete my, sled tova da si vkara prust v men i da zabremeneq? Prosto dali e normalno sled purviq ti put, da ti zakusnee cikula, koito e bil sravnitelno radoven, i da ti se poqvi, leko rozavo vaginalno te4enie?
    molq vi kajete, za6toto po4vam da se paniram 4e moje da sum bremenna ili da mi ima ne6to, blagodarq vi predvaritelno
    Последно редактирано от sladorina : 09-08-2013 на 05:12

Има си доктори,лекари и гинеколози за тези работи. Първо си направи тест за бременност, и ако не си сигурна за резултата от теста може да отидеш на лекар, ама веднага!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    След първия път е нормално да ти закъснява. Щом се притесняваш - един тест.
    И пиши на кирилица.
    maDamn

Banned Мега фен
    след първия път е нормално да закъснее,пиши на кирилица,че ми отидоха очите докато го прочета това,щом сте го правили с презерватив значи нищо ти няма

Голям фен Аватара на Котка.
    А като нищо и няма тва розово течение какво е?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Котка. Виж мнението
    А като нищо и няма тва розово течение какво е?
    със сигурност не е признак за бременност
    овулация,инфекция и етц.

Тест за бременност и КИРИЛИЦА!!!

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    със сигурност не е признак за бременност
    овулация,инфекция и етц.
    Да, не е признак на бременност, сама каза - може да е инфекция.Значи не е съвсем нищо и няма. :Х

Супер фен Аватара на NissaN
    100 процентова бременност с изрод.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Кога ще се научите, че преди да си отваряте краката, трябва поне мъничко да се образовате в тази сфера? При условие, че сте го правили с презерватив и не е свършвал в теб, каква бременност сънуваш?
    Ако пък толкова се притесняваш направи си тест или иди на лекар.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Как пък забременявате от пръсти бе хора?

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Ох, от много време не бях поглеждал какво става тук, къде от липса на време, къде заради постоянните банове от сприхави модератори, но в крайна сметка изводът е, че кретените тук няма да свършат никога.Искам да се обърна към всички 14,15,16, 30, и така нататък, годишни, които са идиоти, и които преди да разтворят вагината си, да вземат и да отворят някоя книжка или страница в нета, и да прочетат някой неща, които ги касаят.Малоумието и невежеството идват от безхаберието, защото някакси смешно е човек да задава такъв въпрос.Извинявайте, но животните, които нямат форуми и гугъл, знаят по-добре кога да се изчукат за да заченат, и като цяло че трябват да са в наличност ред условия за да се зачене.Та, драги малоумници, сперматозоидите живеят достра кратко, извън средата си, и реално няма шанс за се забременее,освен ако "не хвърляте хайвер", също така няма как сперматозоидите да влязат през роговицата, през рана или през пломба.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си