.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Hybrid View

може гаджето му да е някоя тлъстуша, дето не го оставя на мира и ти да си му спасението

Не си струва помисли малко.....Как може да вярваш изобщо някога на това момче предположение ,че прави такива неща зад гърба на приятелката си.Намери момче което да те обича и да внимава с теб..Не което да излиза с други и на 2/3 среща да се чуди само къде да барне .Мое мнение

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не бих вярвала на човек, който лъже другиго за да си прави кефа с мен. Не мога да си представя как после той се връща при приятелката си и я прегръща с ръцете, които допреди малко са били завряни под дрехите на друга. Това за мен е нискокачествен човек, не бих искала дори да го познавам. Но това си е въпрос на виждане и разбиране.

Повече от фен Аватара на feikk
    Ми зависи ти какво искаш от него и докъде ти стига преценката за самата теб.
    Ако и ти не искаш нещо кой колко ангажиращо вероятно интересите ви съвпадат и остава само проблема със самооценката след това.
    Виж, ако искаш нещо повече, бъди егоист. Но не по тоя начин. Изчакай или дай зор, но културно. Тия истории са леко гадни.
    dgdg

Момичете, чукайте се на воля. Здраве е. btw, дай фб мацкоооо :*

Браво на теб...Разваляш хорските връзки. Нямам коментар...

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    ^глупости. т'ва че той врънка си е негова отговорност. Тя е свободната и не прави нищо зад гърба на никого. Той е обвързания и ако наистина има някаква ВРЪЗКА, на която държи, никой човек не би могъл да я развали каквото и да направи.
    възмущавам се, когато кажете на някого, че разваля нечия връзка..щом се разваля, значи е прогнила още преди това..
    По темата: Ако искаш сериозни отношения с него с любов и т.н. - НЕ. Очевидно не е сериозен.
    Ако искаш просто фън-изчукайте се и си продължете живота както преди да сте се срещали : ))))
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    ^глупости. т'ва че той врънка си е негова отговорност. Тя е свободната и не прави нищо зад гърба на никого. Той е обвързания и ако наистина има някаква ВРЪЗКА, на която държи, никой човек не би могъл да я развали каквото и да направи.
    възмущавам се, когато кажете на някого, че разваля нечия връзка..щом се разваля, значи е прогнила още преди това..
    Именно.
    Безкрайно ми е противно и изказването, че щом един човек - без значение момче или момиче - изневерява на сегашния си партньор, ще изневери и на теб - потенциално следващия. Дебилно е и няма никаква логика. Има милиони причини някой да го прави и да не иска или да не може да се откаже от сегашната си връзка. Изобщо не е задължително тези обстоятелства да са същите и при следващата.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Именно.
    Безкрайно ми е противно и изказването, че щом един човек - без значение момче или момиче - изневерява на сегашния си партньор, ще изневери и на теб - потенциално следващия. Дебилно е и няма никаква логика. Има милиони причини някой да го прави и да не иска или да не може да се откаже от сегашната си връзка. Изобщо не е задължително тези обстоятелства да са същите и при следващата.
    От друга страна, ако някой изневерява, когато връзката му е скапана, то и в следващата ще го направи, вместо да реши проблема с разговор или късане с половинката. Ако на даден човек му е по-лесно да си намери "отдушник" в една връзка, вместо да я оправи, то след като я приключи [защото да - дядо Коледа не съществува ( !!! ) и всяка връзка приключва рано или късно ( !!! ) ] пак ще възникнат друдности и проблеми и пак изхода ще е като в предишната връзка.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Именно.
    Хората му викат вероятност.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    "Веднъж курва, цял живот курва"... Така де - знаеш, че човека си има приятелка, знаеш, че няма да я зареже заради тебе, знаеш, че просто ще си те... такова и през останалото време ще си другата. Ще ти се обажда, когато се скарат или когато тя е в цикъл... Това ли искаш за себе си? Да си номер 2? Защото аз бях втори, много е гадно! Особено, когато една седмица си мислиш, че си единствен, но това е друга тема...

Честно - заеби!

anonymous708973
    Guest
    Понякога късането е сложен процес, а разговорът - още по-труден поради нежеланието на отсрещната страна.
    И не е толкова лесно да кажеш "край" заради общата история, спомени, мили моменти.

anonymous708973
    Guest
    Знам, именно затова го казвам. Че не е задължително

И че някои хора заслужават the benefit of the doubt вместо директно отхвърляне. Само това исках да вметна.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен е искал само секс от теб

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Според мен можеш лесно да го спечелиш, бори се за него, щом го харесваш!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на prince
    Играч ли е този ? ха-ха-ха

Мега фен Аватара на anonymous908491
    http://www.imdb.com/title/tt0100157/

Ето ти идея как да процедираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си