- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещи с обвързано момче
може гаджето му да е някоя тлъстуша, дето не го оставя на мира и ти да си му спасението![]()
Не си струва помисли малко.....Как може да вярваш изобщо някога на това момче предположение ,че прави такива неща зад гърба на приятелката си.Намери момче което да те обича и да внимава с теб..Не което да излиза с други и на 2/3 среща да се чуди само къде да барне .Мое мнение![]()
Не бих вярвала на човек, който лъже другиго за да си прави кефа с мен.Не мога да си представя как после той се връща при приятелката си и я прегръща с ръцете, които допреди малко са били завряни под дрехите на друга. Това за мен е нискокачествен човек, не бих искала дори да го познавам. Но това си е въпрос на виждане и разбиране.
Ми зависи ти какво искаш от него и докъде ти стига преценката за самата теб.
Ако и ти не искаш нещо кой колко ангажиращо вероятно интересите ви съвпадат и остава само проблема със самооценката след това.
Виж, ако искаш нещо повече, бъди егоист. Но не по тоя начин. Изчакай или дай зор, но културно. Тия истории са леко гадни.
dgdg
Момичете, чукайте се на воля. Здраве е. btw, дай фб мацкоооо :*
Браво на теб...Разваляш хорските връзки. Нямам коментар...
^глупости. т'ва че той врънка си е негова отговорност. Тя е свободната и не прави нищо зад гърба на никого. Той е обвързания и ако наистина има някаква ВРЪЗКА, на която държи, никой човек не би могъл да я развали каквото и да направи.
възмущавам се, когато кажете на някого, че разваля нечия връзка..щом се разваля, значи е прогнила още преди това..
По темата: Ако искаш сериозни отношения с него с любов и т.н. - НЕ. Очевидно не е сериозен.
Ако искаш просто фън-изчукайте се и си продължете живота както преди да сте се срещали : ))))
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Именно.
Безкрайно ми е противно и изказването, че щом един човек - без значение момче или момиче - изневерява на сегашния си партньор, ще изневери и на теб - потенциално следващия. Дебилно е и няма никаква логика. Има милиони причини някой да го прави и да не иска или да не може да се откаже от сегашната си връзка. Изобщо не е задължително тези обстоятелства да са същите и при следващата.
От друга страна, ако някой изневерява, когато връзката му е скапана, то и в следващата ще го направи, вместо да реши проблема с разговор или късане с половинката. Ако на даден човек му е по-лесно да си намери "отдушник" в една връзка, вместо да я оправи, то след като я приключи [защото да - дядо Коледа не съществува ( !!! ) и всяка връзка приключва рано или късно ( !!! ) ] пак ще възникнат друдности и проблеми и пак изхода ще е като в предишната връзка.
"Веднъж курва, цял живот курва"... Така де - знаеш, че човека си има приятелка, знаеш, че няма да я зареже заради тебе, знаеш, че просто ще си те... такова и през останалото време ще си другата. Ще ти се обажда, когато се скарат или когато тя е в цикъл... Това ли искаш за себе си? Да си номер 2? Защото аз бях втори, много е гадно! Особено, когато една седмица си мислиш, че си единствен, но това е друга тема...
Честно - заеби!
Понякога късането е сложен процес, а разговорът - още по-труден поради нежеланието на отсрещната страна.
И не е толкова лесно да кажеш "край" заради общата история, спомени, мили моменти.
Знам, именно затова го казвам. Че не е задължително
И че някои хора заслужават the benefit of the doubt вместо директно отхвърляне. Само това исках да вметна.
Според мен можеш лесно да го спечелиш, бори се за него, щом го харесваш!![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
http://www.imdb.com/title/tt0100157/
Ето ти идея как да процедираш.