Казвам се Виктория на 14 години съм .Точно в момента съм в достта кофти положение и бих се радвала ако някой може да ми помогне.Бях много близка с едно момиче бяхме постоянно заедно както го наричаме беше ми най-добра приятелка.Давах всичко за нея,правих всичко за нея бяхме постоянно двете.Получи се така ,че тя имаше проблем с друга моя супер близка приятелка и ми каза ,че ме ревнува от нея и не иска да излизаме трите защото се чувства изолирана.Започна да излиза с друго момиче и спря всякакви контакти с мен почти не ме тарсише по един или друг начин ме заеба.Една вечер реших да и пиша ,че не искам да се карам с нея и ,че ми е супер важна и не искам да я губя като приятелка.Тя тогава беше на море с това момиче с което ме замени...Започна да ми говори надуто и гадно ,един вид ,че аз съм виновна за всичко .А не беше така тя ми каза ден с теб ден с нея...Както и да е спряхме да се чуваме и да се виждаме.Сега се получи така че бившото и гадже започна да ми пише постоянно говорим си всеки ден по 1/2 часа и не спираме да си пишем.Мога да кажа ,че се зарибяваме,но се чудя какво да направя.Страшнооооо много го харесвам найстина привлича ме мисля често за него.Как мислите да продължа ли да се занимавам с него или би било много гадно от моя страна....Едните ми казват да не ти пука тя те заеба не ти е никаква вече другите ми казвам недей.МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ...Благодаря предварително.