.
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Threaded View

Отблъснал си я, да. Груби грешки имаш.
    писахме си малко но беше на работа и я оставих със надеждата да пише когато се освободи, но не писа
    Отбелязка за протокола - малко момичета биха го направили. Момчетата сте действаща страна, научете се да го използвате в своя полза, дори когато ситуацията се развива неочаквано/насочва се в неизгодна посока .
    поканих я ако е свободна и има интерес да излезем и да се видим
    Не. Не опипвай по такъв нелеп начин почвата, адски ли личи. Осведомяваш се по какво си пада (без да се нагаждаш и да се стараеш на всяка цена да й угодиш!!) и предлагаш нещо конкретно. Ако откаже - може да опиташ още веднъж, но прави разлика между "Сега не мога" и "Сега не мога, обаче в понеделник съм свободна".
    Чаках отговор няколко дена, но така и не пристигна и и писах че явно няма интерес или просто съм прибързал споделих и че и пиша по простата причина че си я харесах и бих искал да я опозная и и се извиних ако съм бил досаден и ако съм я притеснил по някакъв начин.
    Най-голямата изцепка; споделени констатации от тоя тип не водят до нищо положително, единствено предизвикват досада. Явно по някаква странна логика си се надявал да почне да те опровергава и късметът да те навести , ама, както сам виждаш, реалността е много далеч от това. Постави се на нейно място и сам си отговори как би реагирал. Не е трябвало и да й се поднасяш на тепсия, признавайки че я харесваш - всякаква тръпка (ако изобщо я е имало) отива в небитието.
    Не се надявай нещо да излезе и на рождения й ден. Ясно е, че не ти липсва ентусиазъм, обаче, ако продължиш с опитите, само ще се изложиш, а и е много вероятно да получиш по-грубо отрязване. Не се раздавай за случайни;; окей, харесал си я, привлякла ти е вниманието, обаче в края на краищата не знаеш нищо за нея и просто й приписваш качества, които ти се иска да има. Пази си упорството за момичета, които имат някакъв реален потенциал.
    Последно редактирано от CrookedMirror : 09-08-2013 на 19:03

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си