- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет относно едно момиче...
Отблъснал си я, да. Груби грешки имаш.
Отбелязка за протокола - малко момичета биха го направили. Момчетата сте действаща страна, научете се да го използвате в своя полза, дори когато ситуацията се развива неочаквано/насочва се в неизгодна посокаписахме си малко но беше на работа и я оставих със надеждата да пише когато се освободи, но не писа.
Не. Не опипвай по такъв нелеп начин почвата, адски ли личи. Осведомяваш се по какво си пада (без да се нагаждаш и да се стараеш на всяка цена да й угодиш!!) и предлагаш нещо конкретно. Ако откаже - може да опиташ още веднъж, но прави разлика между "Сега не мога" и "Сега не мога, обаче в понеделник съм свободна".поканих я ако е свободна и има интерес да излезем и да се видим
Най-голямата изцепка; споделени констатации от тоя тип не водят до нищо положително, единствено предизвикват досада. Явно по някаква странна логика си се надявал да почне да те опровергава и късметът да те навестиЧаках отговор няколко дена, но така и не пристигна и и писах че явно няма интерес или просто съм прибързал споделих и че и пиша по простата причина че си я харесах и бих искал да я опозная и и се извиних ако съм бил досаден и ако съм я притеснил по някакъв начин., ама, както сам виждаш, реалността е много далеч от това. Постави се на нейно място и сам си отговори как би реагирал. Не е трябвало и да й се поднасяш на тепсия, признавайки че я харесваш - всякаква тръпка (ако изобщо я е имало) отива в небитието.
Не се надявай нещо да излезе и на рождения й ден. Ясно е, че не ти липсва ентусиазъм, обаче, ако продължиш с опитите, само ще се изложиш, а и е много вероятно да получиш по-грубо отрязване. Не се раздавай за случайни;; окей, харесал си я, привлякла ти е вниманието, обаче в края на краищата не знаеш нищо за нея и просто й приписваш качества, които ти се иска да има. Пази си упорството за момичета, които имат някакъв реален потенциал.
Последно редактирано от CrookedMirror : 09-08-2013 на 19:03