Цитирай Първоначално написано от CrookedMirror Виж мнението
Отблъснал си я, да. Груби грешки имаш.

Отбелязка за протокола - малко момичета биха го направили. Момчетата сте действаща страна, научете се да го използвате в своя полза, дори когато ситуацията се развива неочаквано/насочва се в неизгодна посока .

Не. Не опипвай по такъв нелеп начин почвата, адски ли личи. Осведомяваш се по какво си пада (без да се нагаждаш и да се стараеш на всяка цена да й угодиш!!) и предлагаш нещо конкретно. Ако откаже - може да опиташ още веднъж, но прави разлика между "Сега не мога" и "Сега не мога, обаче в понеделник съм свободна".

Най-голямата изцепка; споделени констатации от тоя тип не водят до нищо положително, единствено предизвикват досада. Явно по някаква странна логика си се надявал да почне да те опровергава и късметът да те навести , ама, както сам виждаш, реалността е много далеч от това. Постави се на нейно място и сам си отговори как би реагирал. Не е трябвало и да й се поднасяш на тепсия, признавайки че я харесваш - всякаква тръпка (ако изобщо я е имало) отива в небитието.
Не се надявай нещо да излезе и на рождения й ден. Ясно е, че не ти липсва ентусиазъм, обаче, ако продължиш с опитите, само ще се изложиш, а и е много вероятно да получиш по-грубо отрязване. Не се раздавай за случайни;; окей, харесал си я, привлякла ти е вниманието, обаче в края на краищата не знаеш нищо за нея и просто й приписваш качества, които ти се иска да има. Пази си упорството за момичета, които имат някакъв реален потенциал.

За първата забележка не разбрах. Писах и имаше работа и я оставих да не досаждам и се надявах да пише когато е свободна. Не писа затова пак и писах по този начин аз действам, но явно съм бил нахален.

За останалото си прав, знаех как ще реагира дори и като се поставя на нейното място, но все пък се оставих на късметът ми главно и логиката която ти спомена. Но за всичко си има първи път. Или може би втори, но първият път не посмях да си го призная на едно друго момиче, поради простата причина, че не бях неин тип и беше с 3 години по голяма от мен. Та затова се реших да не чакам и да не ми пука, но явно не съм походил правилно.(И да не ме е срам да си го призная, досега съм нямал приятелка, дори и не съм казвал на момичетата който съм харесвал. Докато не ме боцна нещо след като си изтървах шанса за това момиче което е с 3 години по голяма от мене. ) Та благодаря за наръки те ще гледам да няма такива грешки следващият път.