.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Exclamation VillyLand - лагер

Здравейте! Искам да ви попитам имате ли някакви впечатления от лагерът ВилиЛенд? Хареса ли ви? Какво правехте? Ако може да ми разкажете А и още нещо ако някой ще ходи може ли да ми каже Благодаря предварително )

Мега фен Аватара на baby_baby
    Какъв е този лагер аз не съм ходила и ми е интересно

Ами лагерът е езиков - поне така пише. Не съм го посещавала и на мен ми е интересно. Има "приключения", дискотека, нощтни походи, езда, и т.н. Ако искаш може да ти дам сайт

Много ми се искаше да отида на този лагер, въпреки че с английския съм доста добре. Само че исках да се запиша за смяната 11-25 но нямаше места и се отказах. В бг мама гледах някакви теми за лагери, имаше мнения и за Вилиленд. )

Супер фен Аватара на skornex
    Пари ?
    F$@k suicide silence!

Цитирай Първоначално написано от thelightbringer Виж мнението
    Много ми се искаше да отида на този лагер, въпреки че с английския съм доста добре. Само че исках да се запиша за смяната 11-25 но нямаше места и се отказах. В бг мама гледах някакви теми за лагери, имаше мнения и за Вилиленд. )
    а ти по принцип ходил/а ли си?

Цитирай Първоначално написано от skornex Виж мнението
    Пари ?
    500 за две седмици

Аз тъкмо се върнах от Вилиленд. Очаквах да е скучно *както и беше първите няколко дни* но после свикваш , запознаваш се с много хора и е приятно. Относно ездата и басейна, например, те са направени като за по-малки деца *аз съм на 14* и е малко скучно да се ходи на тях. Отделно заниманията които са по-забавни за големи са футбола, каручката, тенис на маса *има турнири*. главно се изучава английския език, но може отделно да се запишеш за изучаване на немски или испански . Програмата на лагера през деня е следната:
    08:00- събуждане
    08:30-09:00 - закуска
    09:00 - 10:30 - английски език
    10:30 - 11:00 - почивка *2-ра закуска*
    11:00 - 12:00 - английски / немски / испански
    12:00 - 12:30 - обяд
    12:30 - 13:30 - английски / немски / испански
    13:30 - 18:15 - следобедни занимания ( каручка, тенис на маса, федербал, народна топка, тролей, грънчарство, рисуване)
    18:15 - 19:00 - вечеря
    19:00 - 19:40/19:50 - обхват (в самия лагер няма обхват за телефоните и учителите водят учениците до един хълм от където те разговарят с приятели и роднини)
    20:00 - 22:30 - дискотека/ поход
    22:30 - лягане
    Честно казано много ми харесва и бих отишла пак догодина. Възпитателите са на около 20-23 години и свободно можеш да си говориш с тях и да се сприятелиш. Голям купон е, но много зависи и в каква смяна ще попаднеш.

Цитирай Първоначално написано от rrr5 Виж мнението
    Аз тъкмо се върнах от Вилиленд. Очаквах да е скучно *както и беше първите няколко дни* но после свикваш , запознаваш се с много хора и е приятно. Относно ездата и басейна, например, те са направени като за по-малки деца *аз съм на 14* и е малко скучно да се ходи на тях. Отделно заниманията които са по-забавни за големи са футбола, каручката, тенис на маса *има турнири*. главно се изучава английския език, но може отделно да се запишеш за изучаване на немски или испански . Програмата на лагера през деня е следната:
    08:00- събуждане

08:30-09:00 - закуска
    09:00 - 10:30 - английски език
    10:30 - 11:00 - почивка *2-ра закуска*
    11:00 - 12:00 - английски / немски / испански
    12:00 - 12:30 - обяд
    12:30 - 13:30 - английски / немски / испански
    13:30 - 18:15 - следобедни занимания ( каручка, тенис на маса, федербал, народна топка, тролей, грънчарство, рисуване)
    18:15 - 19:00 - вечеря
    19:00 - 19:40/19:50 - обхват (в самия лагер няма обхват за телефоните и учителите водят учениците до един хълм от където те разговарят с приятели и роднини)
    20:00 - 22:30 - дискотека/ поход
    22:30 - лягане
    Честно казано много ми харесва и бих отишла пак догодина. Възпитателите са на около 20-23 години и свободно можеш да си говориш с тях и да се сприятелиш. Голям купон е, но много зависи и в каква смяна ще попаднеш.

а ти коя смяна ходи?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си