.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Днес ми инсталираха интернета. Плащам интернет + цифрова за два телевизора за 20 и няколко лева. Като този месец и следващия ще ми е само 15 лв всичко. Интернетът вече няколко часа работи супер.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Еском в ПЛОВДИВ?

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Днес ми инсталираха интернета. Плащам интернет + цифрова за два телевизора за 20 и няколко лева. Като този месец и следващия ще ми е само 15 лв всичко. Интернетът вече няколко часа работи супер.

Къв е тоз доставчик?

Град
    Цитирай Първоначално написано от waller12345 Виж мнението
    Къв е тоз доставчик?
    blizoo
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    blizoo СМАРТ?
    Високоскоростен интернет, чрез технологията на бъдещето Fiber Power. Максимална скорост на сваляне до 50 Мbps. Максимална скорост на качване до 4 Мbps. Тва ли е ?
    ledenakrasota, кажи по какъв кабел ти върви нета, горе-долу колко е дебел?
    Последно редактирано от OoVasKoO : 09-10-2013 на 16:30

Град
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    blizoo СМАРТ?
    Високоскоростен интернет, чрез технологията на бъдещето Fiber Power. Максимална скорост на сваляне до 50 Мbps. Максимална скорост на качване до 4 Мbps. Тва ли е ?
    ledenakrasota, кажи по какъв кабел ти върви нета, горе-долу колко е дебел?
    Средният пакет, който е на промоция: http://blizoo.bg/bundles.html

Обиколката на кабела е 3,5 см. Старият ми е на средата на новия. С модем е.

Имам предвид кабела, който ти отива до модема. Този, който ти стига до компютърът трябва да е обикновен, за това е с 3,5 см. обиколка. Диаметърът на оптичния кабел, който ми идва до модема е 2 мм. А твоя?
    Иначе ТВ пакетът е идеален според мен.

кофти

Град
    Имам предвид кабела, който ти отива до модема. Този, който ти стига до компютърът трябва да е обикновен, за това е с 3,5 см. обиколка. Диаметърът на оптичния кабел, който ми идва до модема е 2 мм. А твоя?
    Иначе ТВ пакетът е идеален според мен.
    Точно се изразих. Ето ти снимка: http://prikachi.com/images/233/6547233z.jpg
    Белият отгоре надолу е 3,5 см. Той свързва модема. Обясниха ми, че старият ми кабел върши работа за останалите оператори, но не и за тях. Така че да си го запазя. Средният, жълт, свързва модема с компютъра, 2,5 см е обиколката му.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Точно се изразих. Ето ти снимка: http://prikachi.com/images/233/6547233z.jpg
    Белият отгоре надолу е 3,5 см. Той свързва модема. Обясниха ми, че старият ми кабел върши работа за останалите оператори, но не и за тях. Така че да си го запазя. Средният, жълт, свързва модема с компютъра, 2,5 см е обиколката му.
    ахх брутална снимка, точно на място!

За да бъде оптичен кабелът, по него трябва да минава лъч светлина. За да провериш дали минава светлина, вадиш го и го насочваш към ръката си. Ако видиш цветна точка(при мен е червена), значи имаш оптичен интернет директно до модема. Или си като повечето, на които уж им предлагат оптичен интернет, а до домовете им стигат обикновените кабели.

Град
    За да бъде оптичен кабелът, по него трябва да минава лъч светлина. За да провериш дали минава светлина, вадиш го и го насочваш към ръката си. Ако видиш цветна точка(при мен е червена), значи имаш оптичен интернет директно до модема. Или си като повечето, на които уж им предлагат оптичен интернет, а до домовете им стигат обикновените кабели.
    Попита ме колко е обиколката му. Отговорих ти. Не разбирам от кабели, нито желая да разбирам. Отговорих ти за дебелината на този, който свързва модема ми. Не съм се объркала за какво говоря. А какъв е и що е, това не ме вълнува. Имам интернет и то с превъзходно качество.

Питах те, защото ти казват:"ние ви предлагаме оптичен интернет", а може да те лъжат.
    Но щом ти работи без проблем, всичко е наред.
    Последно редактирано от OoVasKoO : 09-10-2013 на 19:58

Град
    Питах те, защото ти казват:"ние ви пускаме оптичен интернет", а може да те лъжат.
    Не са ми казвали, че е оптичен. Аз просто отидох и изревах, че искам нет на най-ниската цена. Добре е, че ме караш да се замисля кое какво е. Мерси, за което!

Питах те, защото ти казват:"ние ви предлагаме оптичен интернет", а може да те лъжат.
    ко става ако не е оптичен?

Ако не е, значи е от многото излъгани потребители. Освен това:

"Оптичният интернет използва вместо старите медни кабели, много по-наджедните и сигурни оптични влакна, с което се осигурява за Вас, по-бърз интернет без прекъсвания или влияние на външни фактори."

По оптичния кабел се движи лъч светлина, най-бързото ни познато нещо, знаеш - със скорост от 300 000 км/с. Той се движи чрез отразяване от вътрешната част на влакното. Въпреки това има начин да се прекъсне връзката - като пречупиш кабела под ъгъл от 90 градуса, тогава светлината няма да може да продължи да се отразява напред и ще се върне обратно.

Голям фен
    vivacom fiber net+vivacom tv .Успех.
    skype dubi95

Близу най-големите мошеници на света! Бесни сме им! Не знам преди колко време, 5-10 години бяхме на тяхната кабелна. Това беше най-отвратителното нещо! Плащахме по 10-15 не помня колко лв. на месец и качеството беше ужасно, винаги имаше пращения и смущения в картината по всички канали, а в обедните часове имаше само снежинки. Навън беше жега, аз исках да си гледам детските по супер 7, а то само снежинки, оправи се за 5 секунди и пак снежинки (бях дете, имах въображение, даже правех ритуали и вярвах, че с тях картината ще се оправи ). Викали сме ги не един път да оправят тези смущения. Идват, поглеждат, викат, че проблема е някъде по кабелите, ще се постараят да го оправят, и нищо. Писна ни, минахме на булсатком, майка ми отиде при близу и заяви, че се отказва, да речем май месец, и оная "ДА! ДА! Готово!". След три месеца получаваме по пощата информация от близу, че имаме неплатени сметки за юни, юли и август. Майка ми беше бясна. Вдигна скандал, ама какво да прави, трябваше да плати, защото иначе има лихва и ПАК помоли да се откажем. Плати си за трите месеца, в които трябваше да сме се отказали и вече трябваше официално да сме се отказали. Минават няколко години и идва месец юни тази година, когато получаваме ОТНОВО съобщение от близу, че имаме неплатена сметка от 20 и няколко лева, че ако не платим ще има лихва и че ако смятаме, че това е грешка да покажем някаква квитанция ли ддз че всичко е платено. КОЙ за бога пази такива неща в продължение на години? Ако са ни дали някаква бележка то отдавна сме я изхвърлили и те точно на това разчитат. Че хората нямат доказателство, че са платили, и хайде от близу да злоупотребяват и да си измислят някакви сметки. Ние вече от НАД 5 ГОДИНИ сме на булсатком, какво искат онези от нас? Майка ми плати и като се прибра нервно каза "Ще пазя тази бележка като очите си и само да посмеят още един път да ни кажат, че имаме фактура да му мислят!".

Накратко, захванете ли се с Близу, няма отърваване!

Град
    Цитирай Първоначално написано от hristo99 Виж мнението
    Близу най-големите мошеници на света! Бесни сме им! Не знам преди колко време, 5-10 години бяхме на тяхната кабелна. Това беше най-отвратителното нещо! Плащахме по 10-15 не помня колко лв. на месец и качеството беше ужасно, винаги имаше пращения и смущения в картината по всички канали, а в обедните часове имаше само снежинки. Навън беше жега, аз исках да си гледам детските по супер 7, а то само снежинки, оправи се за 5 секунди и пак снежинки (бях дете, имах въображение, даже правех ритуали и вярвах, че с тях картината ще се оправи ). Викали сме ги не един път да оправят тези смущения. Идват, поглеждат, викат, че проблема е някъде по кабелите, ще се постараят да го оправят, и нищо. Писна ни, минахме на булсатком, майка ми отиде при близу и заяви, че се отказва, да речем май месец, и оная "ДА! ДА! Готово!". След три месеца получаваме по пощата информация от близу, че имаме неплатени сметки за юни, юли и август. Майка ми беше бясна. Вдигна скандал, ама какво да прави, трябваше да плати, защото иначе има лихва и ПАК помоли да се откажем. Плати си за трите месеца, в които трябваше да сме се отказали и вече трябваше официално да сме се отказали. Минават няколко години и идва месец юни тази година, когато получаваме ОТНОВО съобщение от близу, че имаме неплатена сметка от 20 и няколко лева, че ако не платим ще има лихва и че ако смятаме, че това е грешка да покажем някаква квитанция ли ддз че всичко е платено. КОЙ за бога пази такива неща в продължение на години? Ако са ни дали някаква бележка то отдавна сме я изхвърлили и те точно на това разчитат. Че хората нямат доказателство, че са платили, и хайде от близу да злоупотребяват и да си измислят някакви сметки. Ние вече от НАД 5 ГОДИНИ сме на булсатком, какво искат онези от нас? Майка ми плати и като се прибра нервно каза "Ще пазя тази бележка като очите си и само да посмеят още един път да ни кажат, че имаме фактура да му мислят!".

Накратко, захванете ли се с Близу, няма отърваване!
    Ако вече не сте били на договор, няма как да ви задължат да плащате. В противен случай подавате сигнал за злоупотреба и се извършва проверка на доставчика ви. Важното е да се стреснат, а не да отидеш и да заявиш нещо. Затова са въпросните договори. Освен това през въпросните месеци вече сте минали на друг оператор. Няма как два да ви обслужват за едно и също нещо.

На близу съм от 7 години вече, преди бяха доста зле, но през последните години рядко има гафове с нет и телевизия. Това е спийдтеста: http://www.speedtest.net/my-result/2962015164

Цитирай Първоначално написано от OstraPisalka Виж мнението
    На близу съм от 7 години вече, преди бяха доста зле, но през последните години рядко има гафове с нет и телевизия. Това е спийдтеста: http://www.speedtest.net/my-result/2962015164
    Nice
    Колко реално ти предлагат и на каква цена? И защо качването ти е 35, а в сайта пише, че максимумът е 6, да не би да е максимумът за чужбина? Да го бяха направили по-подробно . . .

За 40 лв. на месец имам 160 канала + 5 HD канала + 100 мбита нет, който поради факта, че използвам рутер, за да си разпръсквам нет за смартфона (да не си хабя операторските мегабайти на макс. скорост) пада на около 74-77 мбита.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си