Добре... сега да видим.. На БЛИЗУ сме от година и нещо, шибания договор е за две така че трябва да ги търпим още малко. Общо за месеца плащаме 45 лева пакета:
1. Интернет (плащаме за 50 мегабита и получаваме .. не знам колко последно като успя да ми зареди спийдтеста беше 7 тая вечер като гледам как е може и 2-3 да е)
2. Цифрова телевизия ( да, има 160 канала, но малоумното устройство не е съвместимо с нашия телевизор и бутоните от дистанционното за въпросното устройство като натисна да сменя канала то променя звука на телевизора, настройките на картината и прочие)
3. Телефон (да, има 50 безплатни минути към стационарни, но за 3-минутен разговор към мтел доплатихме 7 лева, тъй като освен таксата за пакета си плащаме и каквото изговорим)
Всичко това се оправя като им се вдигне един скандал по телефона, завърта се техник у нас един месец сичко е наред и после си е същото... По-добре се ориентирай към мтел. Много съм доволна от мобилния им интернет и телефонните услуги поне ;д а щом мобилния е хубав предполагам и нормалния интернет ще е приемлив