Близу най-големите мошеници на света! Бесни сме им! Не знам преди колко време, 5-10 години бяхме на тяхната кабелна. Това беше най-отвратителното нещо! Плащахме по 10-15 не помня колко лв. на месец и качеството беше ужасно, винаги имаше пращения и смущения в картината по всички канали, а в обедните часове имаше само снежинки. Навън беше жега, аз исках да си гледам детските по супер 7, а то само снежинки, оправи се за 5 секунди и пак снежинки (бях дете, имах въображение, даже правех ритуали и вярвах, че с тях картината ще се оправи

). Викали сме ги не един път да оправят тези смущения. Идват, поглеждат, викат, че проблема е някъде по кабелите, ще се постараят да го оправят, и нищо. Писна ни, минахме на булсатком, майка ми отиде при близу и заяви, че се отказва, да речем май месец, и оная "ДА! ДА! Готово!". След три месеца получаваме по пощата информация от близу, че имаме неплатени сметки за юни, юли и август. Майка ми беше бясна. Вдигна скандал, ама какво да прави, трябваше да плати, защото иначе има лихва и ПАК помоли да се откажем. Плати си за трите месеца, в които трябваше да сме се отказали и вече трябваше официално да сме се отказали. Минават няколко години и идва месец юни тази година, когато получаваме ОТНОВО съобщение от близу, че имаме неплатена сметка от 20 и няколко лева, че ако не платим ще има лихва и че ако смятаме, че това е грешка да покажем някаква квитанция ли ддз че всичко е платено. КОЙ за бога пази такива неща в продължение на години? Ако са ни дали някаква бележка то отдавна сме я изхвърлили и те точно на това разчитат. Че хората нямат доказателство, че са платили, и хайде от близу да злоупотребяват и да си измислят някакви сметки. Ние вече от НАД 5 ГОДИНИ сме на булсатком, какво искат онези от нас? Майка ми плати и като се прибра нервно каза "Ще пазя тази бележка като очите си и само да посмеят още един път да ни кажат, че имаме фактура да му мислят!".
Накратко, захванете ли се с Близу, няма отърваване!