- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Относно болестите предавани по полов път...
Здравейте, тъй като не видях подобна тема и реших да създам такава.Ситуацията е следната- преди около месец излизах с 1 момче- около 2 седмици.Правихме секс(с презерватив и той свършваше отвън с ръка) няколко пъти . Притеснението ми е, че му правих фелацио и той свършваше в устата ми( 3 пъти за този период на нашето излизане).Четох в интернент на много места ,че от орална любов има риск да се заразиш със СПИН(и други полово предавани болести) и доста се притесних от този факт.На 4тата седмица от последния акт си направих бърз тест в КАБКИС и беше отрицателен.Ще съм ви много благодарна ако ми кажете дали е вазможно да съм се заразила,ако момчето е било болно и дали теста е верен на 4 тата седмица? Благодаря предварително!
За да отчете тестът реален резултат мисля, че трябва да мине повече от месец.
Принципно може да си хванала не само ХИВ, но и много други болести. За това не е хубаво да правиш секс с непроверени хора.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Момчето, казва че не е болен и преди 2 месеца си е правил изследвания, но аз не знам, защо не мога да му повярвам.
А и ние сме използвали предпазни средства.Мен ме притеснява факта, че от орален секс може да се заразиш, тъй като си мислех,че е невъзможно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Естествено, че може да се предават болести и чрез орален секс. Това всеки човек, който води полов живот, трябва да го знае.
Мисля, че за да си сигурна в теста трябва да изчакаш поне 6 месеца. Направи си пак тогава.
И друг път не проявявай безотговорност. Надявам се да ти няма нищо, успех.
Най-много след като толкова ти се е празнил като се изплюеш да поникнат маргаритки.
Не мога да разбера такива хора, които се подиграват на чуждото нещастие.Наистина постъпих безотговорно, но сега си плащам за това и не ми е изобщо до такива коментари.
скъпа ми sweety не се притеснявай чак толкова много аз лично имам няколко полови контакта без предпазни средства щом тестовете са отрицателни се успокой малко и за на пред внимавай с кого правиш секс защото никой не е застрахован
Благодаря ти много, поуспокои меА това ми беше за 1ви и последен път.
дано да е така и не забравяй че качулките се слагат преди дъжд и трябва да са здрави за да не се намокриш
БлагодаряЩе го запомня!
![]()
![]()
Чрез орална само трудно се хващат сериозните болести като ХИВ, не се плаши, вероятно шанса да удариш 6-ца в 6/49 е сходен с този да си хванала ХИВ. Отделно за ХИВ трябва да минат 6 месеца от рисковият полов контакт, че да е реален теста, това не ти ли го обясниха тия кожодери в кабкис или гледаха да ти вземат парите само.
Благодаря за отговора!Не ми го казаха- питаха ме само дали е минал 1 месец.
![]()