- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ръчни часовници.
Носите ли часовници? Само за красота или за да знаете колко е часът. Ако имате снимки пускайте.
П.С. Ако някой реши, че темата е тъпа да пише на модераторите и те да преценят - без тъпи мнения и обиди, моля...
Ми аз лично не нося,но скоро мисля да си купя.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Да, нося.Нося го и за красота, и за да гледам колко е часа.Изцяло променя ръката ми (омг, а изказване ли е).Снимка нямам,иначе е много готин,много го обичам,като сребърен е,ако се сещаш какво имам впредвид.Може да го снимам и да кача снимка.
![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
+1Първоначално написано от slynchoo
Аз имам само един - много е сладък, но е прекалено голям за ръчицата ми (подарък ми е!).
Имам общо три.
Първият вече не ми харесва.Носих го,носих го..мина му времето.
Вторият реве за часовникар.
При третия положението е същото,каквото и при втория.
Нося главно за красота и дори като съм с часовник пак си вадя телефона по навик ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Много обичам да нося часовници имам 3 в кащи и си ги разменям![]()
Да,нося.Не мога без часовник(не че гледам колко е часа)
Сега съм с Swatch
Но скоро мисля да си взимам Zenith
Часовницте са ми страст![]()
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Бре! Вторият е много сладък (с тея звездичкиПървоначално написано от Carmen_Kass
)От къде си ги купуваш?
ами аз имам 3 .
не са ми баш страст,харесват ми .
нося ги и като украшение и защото като ходя на училище ми трябва да знам колко е часът.всъщност аз винаги тогава го нося и понякога като излизам ..
скоро си купих ама нещо много ме мързи да снинам .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Имам един, подарък ми е, много си го харесвам и постоянно го нося.![]()
nicolepcd
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
По принцип нямам навика да нося, но има някои модели, които страшно много ми харесват.
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
Нося часовник. Имам два. Много свикнах с тях и не мога вече да изляза от вкъщи без часовник. Не го нося като аксесоар, а за да гледам колкое часът.
Swatch са доста масова марка.Във всеки по-голям магазин за часовници ги има.Първоначално написано от casey
А Zenith(този със звездичките) или от Avi Center или някъде от чужбина.По-скоро от чужбина.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Нося го за да гледам колко е часът.Изглежда добре и като аксесоар и допълва визията.Семпло и практично![]()
На снимка
В употреба
http://www.prikachi.com/images.php?files/1094889r.jpg товаа е моя мн си го обичам и си струваше 240$![]()
снимката е от сайт амм не обичам да нося мн често,защото нося мн гривни
![]()
и такам
Много харесвам часовници.Имам само един,който го свалях само докато ходех да се къпя.Толкова бях свикнала с него и първата ми работа като се събудех беше да си обърна ръката и да видя колко е часа.Обаче той се счупи преди няколко месеца и сега съм без часовник.Отначало,особено като излизах ми беше адски гадно,постоянно си гледах ръката,но него го нямаше.Сега се надявам скоро да си купя хубав часовник,че все не ми остават пари...
Нося почти винаги. Като аксесоар, никога не гледам колко е часа на часовника, за това ползвам телефона.
Не мога без часовник, не толкова заради часа, а по-скоро защото го възприемам като бижу, каквито са пръстените, обеците, гривните и синджирите ми. Всъщност часовника е най-нежното от тях. Пък и ми е подарък от мъжо за миналогодишния рожден ден, и направо си го обожавам.
аз имам два, нося ги като аксесоар..много рядко гледам от тях колко е часът
http://avifen4e.aha.bg/photo.php?show=5
^^ този ми е черният (аз съм девойчето с бялата ризка)
не че много си личи, но поне се вижда, че е голям, кръгъл и с камъчета..
другият е почти същия, но бял
искам да си взема някакъв правоъгълен, но преди него има други неща за купуване :P
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
На мен ми е неудобно да носа часовник.Телефонът ми замества часовникът.Иначе има много красиви и стилни модели.Мисля,че хората ги носят като аксесоар и по точно за красота,но и има и хора който го носят за да се информират за часа.