Радвам се, че ви харесва. (: Тази ще е малко по-къса, но се надявам да няма проблем. (:
Влязох в Google само 15 минути след като прочетох отговора на онази жена и написах в полето за търсене "сайт за запознанства". Влязох в първата обява и се заех с регистрацията. Изискваха се доста данни, дори телефонния ми номер, който уж щял да е видим само от мен, но да видим какво ще стане.
Не минаха и 5 минути, а вече потвърдих имейла, с който се бях регистрирала. Попълних допълнителните данни към профила и качих една единствена снимка колкото да се вижда кой притежава профила.
Не след дълго вече получих първото си съобщение. Беше от мъж на 39 години. "Сериозно?!" - помислих си, но все пак отворих съобщението. Обичайното "здравей, как си". Имала съм регистрация в друг сайт за запознанства преди време, но го закриха. И там единственото, което ти пишеха, бяха въпросите "как си" и "какво правиш" + някоя лигава емотиконка. Не отговорих. Изтрих го и се разрових из профилите на потребителите. Не е за вярване колко много лесни момичета имаше тук. Май аз бях единствената, която не показва нищо друго освен усмивката си на снимките си. Оп, получих съобщение! Отворих иииии ... да, пак от мъж доста над моите години. *Изтрий!*
Изглежда няма да е толкова лесно, колкото си мислех...