.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Unhappy Наистина не разбирам защо ...

Аз съм момиче и ходех с едно момче около 2 месеца. През цялото време са ставали разни неща докато аз съм си била в къщи, но няма значение, разделихме се с това момче. Отначало аз се правех на много силна и незасегната от станалото, но след повече от половин година аз все още не съм го забравила. Той се държи гадно когато сме в една компания.. Не ми обръща внимание и се "забива" с всички останали. Бях споделила, че го харесвам още с едно момиче и той разбра и ме попита. След честен отговор от мен "да" той продължи да се прави на "ударен" и продължава да се държи гадно. Пишем си често, понякога той ми припомня нещата от връзката ни, как ме е изпращал и как сме си казвали "обичам те" . Понякога ми праща целувки и не зная защо след всички лоши неща които е направил докато сме били заедно и гадното му държание аз все още съм влюбена в него. Той обаче често се интересува ходя ли с някой, харесвам ли някой, с кого си пиша/говоря .. Защо го прави? Защо прави всичко това ?
    Последно редактирано от moq.milost.1 : 09-09-2013 на 17:16

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Я го изпрати да ходи да пасе овцете на село и не се занимавай повече.

Какъв е смисъла? Дори да се съберете отново, какво? Пак няма да те уважава и ще си хойка назад-напред, докато ти се измъчваш сама вкъщи. Бъди милостива към себе си и не се занимавай с такива мъже. Има къде по-стойностни.

Не си мазохистка, нали?

Понеже не си му безралична може би? Държи се гадно, защото все още му пука, но не знае как да ти го покаже и това е единственият начин да ти обръща внимание без да се стигне до момент, в който ти да го питаш дали все още те харесва.
    Мое лично мнение е, че той не си заслужава, правел е неща зад гърба ти, и по нищо не ти е показал, че иска да се промени. Държи се като дете в началните класове, като те кара да се чувстваш гадно пред хората, но иначе ти праща целувки когато няма публика. Както Smrazqvashta каза нищо не се е променило, няма и да се промени.
    Все ще се намери някой, който те харесва и да ти го показва по правилният начин.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Защото му липсва самочуствие и така си го набавя от тебе, и да държи нещо по-сигурно настрани
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Много благодаря! То аз това си го знаех, но имах нужда да го споделя .. Вие сте много прави знам, но ..

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Махай го тоя боклук... прави се на якия пред другите .. като го е срам/ страх да си изразява чувствата пред другите начина не е да ти се прави на велик със всяка и да се държи тъпо

Страшна патка. Стани бисексуална и си намери някое момиче, с което да му се правиш. Веднага ще тръгне след теб.

Според мен щом се интересува от това с кого си значи все още изпита нещо но просто не знае как да ти го каже или покаже.Ако искаш щом ти пише и праща целувки попитай го за неговите чувства.Щом на живо се държи различно значи просто не иска да го показва.Нищо не губиш,ако го попиташ.Във фейсбук ще му е малко по-лесно да ти каже.Ако и тогава нищо не ти каже просто го остави,защото не знае какво иска, а с такъв човек не бива да се занимаваш.Просто няма смисъл.Първо поговори с него и ако нищо не стане прочети темите как да го забравя,а ако има нещо пиши.Надявам се да съм била полезна.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Защото му липсва самочуствие и така си го набавя от тебе, и да държи нещо по-сигурно настрани
    а, тва е
    nigga stole my bike

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Я го изпрати да ходи да пасе овцете на село и не се занимавай повече.

Какъв е смисъла? Дори да се съберете отново, какво? Пак няма да те уважава и ще си хойка назад-напред, докато ти се измъчваш сама вкъщи. Бъди милостива към себе си и не се занимавай с такива мъже. Има къде по-стойностни.

Не си мазохистка, нали?
    напълно съгласен с мнението ти да пасе овцете. а ти се вземи в ръце не е само той нито му златен а още по малко и последен момчета бол само някой трябва да ги погледне

Именно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Именно...и за това е решил да поддържа пламъчето в теб разпалено.

Мега фен Аватара на 102
    Може да е сметнал, че не е за теб.. че е кофти типаж и заслужаваш нещо по-добро. Следователно те и харесва много, за тва и се интересува как си, що си....

Цитирай Първоначално написано от pesho..xd Виж мнението
    Страшна патка. Стани бисексуална и си намери някое момиче, с което да му се правиш. Веднага ще тръгне след теб.
    ... Гениално .. мерси за съвета ама не бих го последвала

Цитирай Първоначално написано от mancho Виж мнението
    напълно съгласен с мнението ти да пасе овцете. а ти се вземи в ръце не е само той нито му златен а още по малко и последен момчета бол само някой трябва да ги погледне

разбирам че тези момчета който търся аз (да не изневеряват) са наистина много малко .. повечето са боклуци .. ти как мислиш?

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Стига си се тормозила с този. Както се прави на голямата работа пред други, така да дойде и да ти каже какво изпитва, и какво не. А не пред хората да се прави на вижте ме кой съм а пък после да ти се офлянква и да се интересува какво правиш ти. Не се ядосвай. Ако му додйе акъла - хубаво , ако ли не - прав му път.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

да, вече го разбрах и го заместих с добри приятели ..

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    може би има остатъчни чувства, но ги смята за неприемливи и се опитва да ги потисне, или просто защото си му "бивша" ама тоя феномен нз на какво се дължи.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Тая тема май я пускаш за втори път

Супер фен Аватара на prince
    Ходила си 2 месеца с инвалид и ще се мре. Представям си да си ходила с него 2 години , а да не говорим за 5 години.

Не, няма да се "мре" .. просто искам съвет и не съм я пускала тази тема преди ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си