.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

относно момчетата ...

защо момчетата когато останат наранени от първата им връзка се променят и после другите момичета за тях са просто к***и.. и не искат да се отдадат на чувствата си в друго момиче и да започнат отначало.. това много боли.... ((((

Това сме ние "момчета" нормално е за нас.
    Търсим мацки 24/7/365-366

Недей да слагаш всички под общ знаменател. Това, че си попаднала на такъв, не означава, че е валидно за всички.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от Teryy Виж мнението
    защо момчетата когато останат наранени от първата им връзка се променят и после другите момичета за тях са просто к***и.. и не искат да се отдадат на чувствата си в друго момиче и да започнат отначало.. това много боли.... ((((
    Защото първата истинска връзка на нас момчетата е ..мм как да се изразя... истинска
    Влагат се много чувства в нея и когато момичето не изпитва същото и " разбие сърцето на момчето ", просто той не може да го приеме ей така, защото е момче..сещате ли си, съмнявам се някое момче да се влюбва всяка седмица..
    това за к*рви-те не е при всички момчета, но те наистина се променят адски много след като са наранени от първата им връзка, такива сме си.

Попринцип ние трябва да влагаме много повече, от нас зависят много работи, влюбваме се много по-лесно, съответно и влагаме много, а когато момичето, заради което пропиляваме голяма част от времето си разбие сърцето ни, ние изгубваме доверие и малко по малко започваме да си мислим, че всяка се опитва да ни върти на малкия си пръст и да ни лъже, а ние като по-силни определено мразим момичета да ни контролират и за това накрая си казваме "Край!", вече няма да съм добър, щом те се опитват да ме въртят на малкия си пърст и аз ще ги използвам. И затова започваме да ви използваме за еднократна употреба.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Kolekcioner Виж мнението
    Защото първата истинска връзка на нас момчетата е ..мм как да се изразя... истинска
    ко речИ? о.О

п.т. не всички момчета са такива

Мега фен Аватара на 102
    Или просто е знаел, че всички жени са курви, ама си е затварял очите за тази с която е във връзка....

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ко речИ? о.О

п.т. не всички момчета са такива
    взе ми буквите от клавиатурата
    + допълнение : да бе,само на вас момчетата са ви истински връзките ...само да попитам,след като само на вас са ви истински с други момчета ли ходите ?

не всички са такива ти казаха,това,че си попаднала на такъв е друга боза

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    оф, стига с тия филми, просто повечето младежи не си развяват чуствата/дилемите/емоциите напред назад като малките п*тки, затова първата е добър аргумент, за да се спре разговор/ драма
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не всички момчета са такива явно ти само на такива попадаш

krasi342
    Guest
    Az ne sum takuv ako iskash brutalen analen vaginalen seks kazvai

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Смятам че и за момичетата важи абсолютно същото. И е нормално. Като те преебат един път претръпваш и по трудно се доверяваш, грубо казано.... И в това няма нищо лошо, нормална защитна реакция да си пазиш нервите...
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Защото.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си