Ще започна от начало:попринцип не съм си имала много гаджета до сега,но това лято си дойде от Германия едно момче,което не познавах и една моя приятелка ни запозна(аз съм на 17 а той на 18 ),харесахме се,той ме намери във фейсбук и ми писа.В началото не беше нищо сериозно но позле,започна да ги говори едни и накрая ми предложи..казах си:"Какво пък толкова" и тръгнахме,мислех,че няма да е нищо сериозно и леките симпатий са временни и ще отминат..да ама не,започнах да го харесвам много повече а се познавахме едва от 2-3 седмици.Нали знаете как е лятото,всеки насам-натам и не се виждахме много!Ходихме само 3-4 седмици.Миналата седмица той си замина за Германия и ми каза,че ще си останем само приятели аз се съгласих,все пак.Най-тъпото е,че ми говореше колко ме обичал и не знам си какви още,колко съм била красива и т.н.Не го е говорел сериозно според мен!?Но,сега не спирам да мисля за него и постоянно гледам дали е на линия във фейсбук,но ме е някакси страх ли не знам и аз..да му пиша.Той ми писа 1-2 пъти но до там..и то само..как си и какво правиш!Не очаквам нищо,ако не ме харесва вече,няма проблем,но поне чисто приятелски да беше писал.Сега го гледам харесва и коментира статусите и снимките на други момичета и леко се дразня?Като цяло си е вярно,че нямам опит с момчетата,но искам нещо сериозно :/ някой ако може да ми даде съвет,благодаря
Последно редактирано от Gabriella955 : 09-06-2013 на 14:58