- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет относно едно момиче...
Здравейте, нов съм в форума така че ако темата не е в правилният раздел се извинявам предварително.
Аз съм момче на 18 и преди няколко седмици се запознах със една групичка момичета(познати на брат ми) и след като постояхме малко заедно едно от момичетата ми хареса страшно много, но за нещастие на съдбата бяхме в дискотека и нямаше как да поддържам някакъв разговор . Няколко дена след това и исках приятелство в Facebook прие го писахме си малко но беше на работа и я оставих със надеждата да пише когато се освободи, но не писа. Пак след няколко дена си писахме, но трябваше да излизам и нямах време и я поканих за някои друг ден ако е свободна и има интерес да излезем и да се видим. Чаках отговор няколко дена, но така и не пристигна и и писах че явно няма интерес или просто съм прибързал споделих и че и пиша по простата причина че си я харесах и бих искал да я опозная и и се извиних ако съм бил досаден и ако съм я притеснил по някакъв начин. И до там нито писа нито нищо ... и понеже съм човек които не може да остави нещата така и се чудя какво да правя, как да постъпя правилно , затова моля за някакъв съвет и дали проблема е бил в мене или съм отблъснал момичето по някакъв начин. (Забравих да добавя че тя е на 17 и си няма приятел.)
Не се чувствай виновен, няма за какво. Заеби я, сиг не знае кво иска, квото и да е, не си мъчи теб самия.
Благодаря за бързия отговор. Не мъча себе си, но и не искам да я заеба. Не обичам да оставям някой ситуаци на вятъра. Не че не мога, но щом не съм го направил досега значи има нещо...
Очевидно няма интерес. Няма какво повече да направиш.
Окау благодаря за светлинно бързите отговори, засега ще си кротувам след няколко месеца въпросното момиче има рожден ден може да се пробвам пак. Все пак може да съм я уцелил във не подходящ момент от нейният живот.
Вярвам ти и го знам че е така, но ми прави удоволствие да опитвам да редя този безкраен пъзел(все някого трябва да почне да го реди), въпреки че по време на подредбата на пъзела губя някои парченца, а други са толкова избелели че ми трябва помощ за да ги разпозная(ако ме разбираш) така че поне засега ще отложа айляк moda.
Не, не го отлагай.
Или всъщност..... я се помъчи, да видиш как сам ще си кажеш "аре стига" обаче и дотам е тежък пътя, казвам ти го щото разбирам мисленето ти, но повярвай ми, не ни е предназначено да разбираме смисъла на всичко, било то на 100% или 5%. Повярвай ми, ще се разочароваш колко време ти е отнело в мислене на нещо, чиито смисъл не ти е нужно да търсиш. Просто го изживей и му се радвай, както намериш за добре, приемай всяко нещо за възможност и добра оферта, но просто не мисли толкова много. Не е хубаво, повярвай ми, наистина не е. Знам че няма да ме послушаш, поне като вече си опатиш едно хубавко :Д ще го знаеш и още по - добре от просто съвет. : )
Някои момичета просто не можеш да ги разбереш каквото и да правиш. И на мен така ми се случва...един път ти обръщат внимание друг път не...е това по-скоро значи, че няма може би достатъчно интерес аз така си го обяснявам. А и друго си е на живо, там няма как да те игнорира до такава степен, че да не ти отговори ако я питаш нещо, за това на живо е по-лесно да я разбереш какво иска.
Повярвай ми , вярвам ти колкото и парадоксално да звучи :Д все пак аз съм този които си проси съвети. Ще се отклоня от темата за момент - "Няма такова нещо като безболезнен урок ... те просто не съществуват. Саможертвите са необходими ... не можеш да придобиеш нищо без да загубиш нещо. Въпреки че ... ако можеш да издържиш на болката, и се отдалечиш от нея ... ще откриеш че сега притежаваш сърце достатъчно силно, за да преодолее всяко препятствие."
Това е едно мое любимо изказване. Ще излъжа ако кажа че знам, че ще се разочаровам, но съм го усещал на моменти. Просто не съм го изживял че да го знам. Основният проблем е че се привързвам към всичко ПРЕКАЛЕНО бързо.(Примерно мога да се срещна с някого да ми допадне и ще искам когато съм свободен да си прикарвам времето заедно защото животът е малък и както ти каза трябва да го изживеем и да му се радваме както намерим за добре.)И както всяко малко дете не обичам да си губя нещата скъпи за мене. Но това е твърде егоистично защото така задоволявам само моите желания а не знам дали човека срещу мене има желание,време и внимание да ми отдели. Ще се опитам да те послушам, но докато не го изживея няма да го разбера напълно, все пак ние хората не се раждаме научени, а се учим през годините и всяко изживяно нещо те учи на нещо.
Така си е има ги и тези, но и от силният пол също има такива представители просто са по редки. А и така си е друго е на живо, но просто нямаше как да отида на работата след като съм и писал да се видим. Питайки я "Как е sunshine?" "Защо не ми отговори на поканата?".... Нали сещаш доста тъпо е.
Отблъснал си я, да. Груби грешки имаш.
Отбелязка за протокола - малко момичета биха го направили. Момчетата сте действаща страна, научете се да го използвате в своя полза, дори когато ситуацията се развива неочаквано/насочва се в неизгодна посокаписахме си малко но беше на работа и я оставих със надеждата да пише когато се освободи, но не писа.
Не. Не опипвай по такъв нелеп начин почвата, адски ли личи. Осведомяваш се по какво си пада (без да се нагаждаш и да се стараеш на всяка цена да й угодиш!!) и предлагаш нещо конкретно. Ако откаже - може да опиташ още веднъж, но прави разлика между "Сега не мога" и "Сега не мога, обаче в понеделник съм свободна".поканих я ако е свободна и има интерес да излезем и да се видим
Най-голямата изцепка; споделени констатации от тоя тип не водят до нищо положително, единствено предизвикват досада. Явно по някаква странна логика си се надявал да почне да те опровергава и късметът да те навестиЧаках отговор няколко дена, но така и не пристигна и и писах че явно няма интерес или просто съм прибързал споделих и че и пиша по простата причина че си я харесах и бих искал да я опозная и и се извиних ако съм бил досаден и ако съм я притеснил по някакъв начин., ама, както сам виждаш, реалността е много далеч от това. Постави се на нейно място и сам си отговори как би реагирал. Не е трябвало и да й се поднасяш на тепсия, признавайки че я харесваш - всякаква тръпка (ако изобщо я е имало) отива в небитието.
Не се надявай нещо да излезе и на рождения й ден. Ясно е, че не ти липсва ентусиазъм, обаче, ако продължиш с опитите, само ще се изложиш, а и е много вероятно да получиш по-грубо отрязване. Не се раздавай за случайни;; окей, харесал си я, привлякла ти е вниманието, обаче в края на краищата не знаеш нищо за нея и просто й приписваш качества, които ти се иска да има. Пази си упорството за момичета, които имат някакъв реален потенциал.
Последно редактирано от CrookedMirror : 09-08-2013 на 19:03
За първата забележка не разбрах. Писах и имаше работа и я оставих да не досаждам и се надявах да пише когато е свободна. Не писа затова пак и писах по този начин аз действам, но явно съм бил нахален.
За останалото си прав, знаех как ще реагира дори и като се поставя на нейното място, но все пък се оставих на късметът ми главно и логиката която ти спомена. Но за всичко си има първи път. Или може би втори, но първият път не посмях да си го призная на едно друго момиче, поради простата причина, че не бях неин тип и беше с 3 години по голяма от мен. Та затова се реших да не чакам и да не ми пука, но явно не съм походил правилно.(И да не ме е срам да си го призная, досега съм нямал приятелка, дори и не съм казвал на момичетата който съм харесвал. Докато не ме боцна нещо след като си изтървах шанса за това момиче което е с 3 години по голяма от мене. ) Та благодаря за наръки те ще гледам да няма такива грешки следващият път.![]()
Идеята е, че са сравнително малко момичетата, които биха поели някаква инициатива, дори да имат интерес. Какви впечатления ще създадеш зависи от излъчването и от цялостното ти държание, не си втълпявай, че със сигурност досаждаш, но и не бъди нездравословно уверен (по принцип, с тази е ясно, че намеренията ти са обречени).
Не е срамно, че си нямал приятелка, срамно е да се превърнеш в поредното мекотело, което подчинява едва ли не целия си свят на случайно увлечение. Много неща могат да се изпишат, но опитът, общо-взето, е най-важен;; и хиляди съвети да получиш, не постигнеш ли сам осъзнаване, няма да ти свършат работа.
*Бъркаш ми пола btw![]()
Последно редактирано от CrookedMirror : 09-08-2013 на 21:56
Брей голям майтап ще е ако те познавам или ти мене щом и двамата сме от Стз. :Д:Д
Моя грешка извинявай, права си за всичко, няма да се превърна в такова мекотело ;Д Обаче съветите са за да те вкарат в правият път, а ние си решаваш дали да ги вземем на сериозно или просто да ги забравим.
Не се занимавай повече. Явно не проявява интерес.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нищо не пречи да пробваш.Може пък да си я напипал в неподходящ момент или просто е била в настроение.Ако и тогава не ти обръща внимание или прави това,което и сега това просто значи,че няма интерес към теб.Най-добре след това е да си продължиш живота все пак тя не е единствената нито пък последната и ще си намериш подходящата рано или късно.Живота продължава.Надявам се да съм била полезна.
Имам няколко въпроса : при това постояване заедно, говори ли си изобщо с въпросното момиче.. а какъв е проблема с дискотеката, не може да я викнеш да излезете за малко навън ли ?
След това
грешка 1 : чакал си няколко дни ( ако те помни кой си пак е + )
грешка 2 : да чакаш момиче да пише е като да чакаш от умрял писмо , освен ако си и харесал адски много ( е не си явно )
грешка 3 : ако има интерес .. а стига бе ... от нас се очаква да водим , не да ги питаме глупости
грешка 4 : че явно няма интерес е очевадно ... защо изобщо си и казал , че я харесваш ( номер 5 )
номер 6 : извинението - бро просто не го прави, не се извинявай за глупости !
номер 7: да си правиш планове за след месеци - пак ще те отбичи
е дано критиката е била полезна , не го казвам с лошо![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Разменихме си няколко изречения, но както казах не можах да поддържам някакъв разговор. А да я викна на вън след дискотеката или по време на дискотеката ми се стори малко тъпо все пак беше със сестра си,братовчедка си и приятелка ....
На грешка едно чаках да ми пише след като вече аз бях поел инициативата и писах първи,мисля че ми се стори редно да изчакам вместо да бъда нахален(И още като и пратих поканата се беше сетила кой съм.)
За грешка две не знаех... Е вече ще знам :Д.
За грешка 4 и 5 просто не мога да коментирам, не знам със каква логика съм бил тогава, но явно не е била правилна.
За номер 6 - извиних се защото разбрах, че за момента нищо няма да може да стане и поне не исках да се представя като някой които и е направил лошо впечатление.
Номер 7 - Мммда най-вероятно.
Знам че не го казваш със лошо, все пак затова пуснах темата, за съвети, наръки, критики и всичко останало. Така че всяко отделено време и буквичка са полезни![]()