.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: Лизане

Unhappy Лизане

Та вчера за първи път от всичките ми връзки се престраших да лижа приятелката ми...
    Усещането беше меко казано..отвратително.Незна но просто самият мирис направо ме УБИ.Попринцип хигиената и е доста добра...продължих около 20 сек и спрях ..на нея доста и хареса опита се пак да ме накара но си измислих оправдание.Та може ли някои да ме осведоми поради какви причини може да се се случило така?
    Последно редактирано от feeltherain : 07-30-2013 на 08:27

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Жалко, че мислиш така, защото жените определено се ориентират към тези мъже, за които не е отвратително.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Жалко, че мислиш така, защото жените определено се ориентират към тези мъже, за които не е отвратително.
    Буу хуу. 70% от приятелките ми споделят мнението ми, че т'ва изобщо не е задължително в менюто.

Супер фен Аватара на minchorna
    Ако приятелката ти е нечистоплътна и хигиената й отдолу куца нормално да не ти хареса...имало е вкус на суши,нали? Жалко,сега няма да стъпиш повече в суши заведение

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Може би твърде дълго си бил с нагласата, че е гадно и точно затова не си го и правил. И с тази нагласа е нямало как да ти хареса.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Незнам защо става така но неще да ми публикува всичко което съм написал.Пробваах да го редактирам но не се получава.Ще се опитам да го постна цялото тук - Та вчера за първи път от всичките ми връзки се престраших да лижа приятелката ми...Усещането беше меко казано..отвратително.Незна но просто самият мирис направо ме УБИ.Попринцип хигиената и е доста добра...продължих около 20 сек и спрях ..на нея доста и хареса опита се пак да ме накара но си измислих оправдание.Та може ли някои да ме осведоми поради какви причини може да се се случило така?

Ето пак неще..спира на Незнам .Някой модератор да каже нещо по въпроса?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    забило е сигурно!

При мен пък е обратното.. Той ми дава зор, а аз не искам.. Така че на мен определено ми е все тая дали гаджето ми ще иска или не.. Но пък твоята приятелка явно не е моя партия, така че мой съвет е да правиш каквото иска-все ще го преживееш..
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

кое ти е отвратителното не каза?
    лоша хигиена или самото нещо което правиш не ти харесва?

Може би има срамни въшки в храсталака.Накарай я да се обръсне.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от tweettyy Виж мнението
    така че мой съвет е да правиш каквото иска-все ще го преживееш..
    Бахти наглата.
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Буу хуу. 70% от приятелките ми споделят мнението ми, че т'ва изобщо не е задължително в менюто.
    Какви са тези приятелки?
    Или са стеснителни, или не са случили на добър доброволец, ако питаш мен.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^ И аз тъкмо това щях да питам. :Д

Голям фен Аватара на alex18
    Цитирай Първоначално написано от feeltherain Виж мнението
    Та вчера за първи път от всичките ми връзки се престраших да лижа приятелката ми...
    Усещането беше меко казано..отвратително.Незна но просто самият мирис направо ме УБИ.Попринцип хигиената и е доста добра...продължих около 20 сек и спрях ..на нея доста и хареса опита се пак да ме накара но си измислих оправдание.Та може ли някои да ме осведоми поради какви причини може да се се случило така?
    Пич сменяй близалката докато не си намразил лизането категорично, че после теб ще те сменят

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е, допиши си го, напиши като коментар какво не ти харесва точно, за да знаем какъв точно ти е проблема.
    Ако проблема е в хигиената - просто пробвай отново, но непосредствено след като е излязла от банята. Ако проблема е друг, най-вероятно е от твоята нагласа.

Колкото и да го редактирам след "незнам" неще и неще да покаже какво съм написал затова ще го напиша наново - приятелката ми поддържа добра хигиена , но просто като слязох надолу да започвам..ебати миризмата.А като почнах - добре че спрях след 20 сек иначе имаше шанс и да повърна.Неискам да съм груб но просто казвам какво съм преживял...според вас на какво може да се дължи това..да не би да има бяло течение ми е интересно и затова да се е получило така.И съм забелязал че вече почна по често да ми прави свирки и иска аз да я лижа все едно като "отплата" но винаги си търся оправдания защото само като се сетя за преживяното..ъх.

Цитирай Първоначално написано от DENKAZ Виж мнението
    Бахти наглата.
    Хахахахах кое е нагло бе :дД;д:д Като тя му прави свирки, няма да стои и да я гледа като дърво бе ххахаха
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Колкото и да го редактирам след "незнам" неще и неще да покаже какво съм написал затова ще го напиша наново - приятелката ми поддържа добра хигиена , но просто като слязох надолу да започвам..ебати миризмата.А като почнах - добре че спрях след 20 сек иначе имаше шанс и да повърна.Неискам да съм груб но просто казвам какво съм преживял...според вас на какво може да се дължи това..да не би да има бяло течение ми е интересно и затова да се е получило така.И съм забелязал че вече почна по често да ми прави свирки и иска аз да я лижа все едно като "отплата" но винаги си търся оправдания защото само като се сетя за преживяното..ъх.
    ами човече за миризмата..да, може да има такива временни причини, но според мене не са маловажни нито за връзката ви. нито за нейното здраве..предложи и да отиде на гинеколог.. а дотогава според мене трябва да и обясниш ти как си се почувствал кое ..как.. защо и т.н.

Цитирай Първоначално написано от lqlqlq.. Виж мнението
    ами човече за миризмата..да, може да има такива временни причини, но според мене не са маловажни нито за връзката ви. нито за нейното здраве..предложи и да отиде на гинеколог.. а дотогава според мене трябва да и обясниш ти как си се почувствал кое ..как.. защо и т.н.
    Тя е толкова труден и инатлив характер , че само да и го кажа тва и ще се почнат едни сръдни...+ това аз не съм и приятел , а нещо като любовник разделихме се преди 2 месеца но поддържаме интимна връзка и сме добри приятели и затова ме е страх да не ми набие шута и интимната ни връзка да приключи..

ами щом е такава.. колко ти е да си намериш друга по-разбрана... не се занимавай, ако се разсърди нека да продължава да се излага и пред следващите

Голям фен Аватара на alex18
    Пробвам пак с отговора, че форума нещо беше бъгнал

Брат или и кажи или я сменяй докато не си се отказал категорично от лизането, че ако се откажеш по нататък теб ще зарязват мацките, които им харесва и го желаят всеки път.

Цитирай Първоначално написано от alex18 Виж мнението
    Пробвам пак с отговора, че форума нещо беше бъгнал

Брат или и кажи или я сменяй докато не си се отказал категорично от лизането, че ако се откажеш по нататък теб ще зарязват мацките, които им харесва и го желаят всеки път.
    Знам , че им харесва но пък да е чак толкоз важно едва ли..само като се сетя за миризмата - нещо между суши и мирис на въглен.Близките 4-5 месеца немисля че ще съм способен да опитам пак..

Знам , че им харесва но пък да е чак толкоз важно едва ли..само като се сетя за миризмата - нещо между суши и мирис на въглен.Близките 4-5 месеца немисля че ще съм способен да опитам пак..
    оо нямаш си на идея колко е важно (за повечето) :Д .. ти си имал лош късмет с миризмата, не всички момичета са такива

Аз оше не съм лизал но съм сигурен че нищо няма да ме спре когато му дойде времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си