- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане
Та вчера за първи път от всичките ми връзки се престраших да лижа приятелката ми...
Усещането беше меко казано..отвратително.Незна но просто самият мирис направо ме УБИ.Попринцип хигиената и е доста добра...продължих около 20 сек и спрях ..на нея доста и хареса опита се пак да ме накара но си измислих оправдание.Та може ли някои да ме осведоми поради какви причини може да се се случило така?
Последно редактирано от feeltherain : 07-30-2013 на 08:27
Жалко, че мислиш така, защото жените определено се ориентират към тези мъже, за които не е отвратително.
Ако приятелката ти е нечистоплътна и хигиената й отдолу куца нормално да не ти хареса...имало е вкус на суши,нали? Жалко,сега няма да стъпиш повече в суши заведение![]()
Може би твърде дълго си бил с нагласата, че е гадно и точно затова не си го и правил. И с тази нагласа е нямало как да ти хареса.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Незнам защо става така но неще да ми публикува всичко което съм написал.Пробваах да го редактирам но не се получава.Ще се опитам да го постна цялото тук - Та вчера за първи път от всичките ми връзки се престраших да лижа приятелката ми...Усещането беше меко казано..отвратително.Незна но просто самият мирис направо ме УБИ.Попринцип хигиената и е доста добра...продължих около 20 сек и спрях ..на нея доста и хареса опита се пак да ме накара но си измислих оправдание.Та може ли някои да ме осведоми поради какви причини може да се се случило така?
Ето пак неще..спира на Незнам .Някой модератор да каже нещо по въпроса?
При мен пък е обратното.. Той ми дава зор, а аз не искам.. Така че на мен определено ми е все тая дали гаджето ми ще иска или не..Но пък твоята приятелка явно не е моя партия, така че мой съвет е да правиш каквото иска-все ще го преживееш..
![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
кое ти е отвратителното не каза?
лоша хигиена или самото нещо което правиш не ти харесва?
Е, допиши си го, напиши като коментар какво не ти харесва точно, за да знаем какъв точно ти е проблема.
Ако проблема е в хигиената - просто пробвай отново, но непосредствено след като е излязла от банята. Ако проблема е друг, най-вероятно е от твоята нагласа.
Колкото и да го редактирам след "незнам" неще и неще да покаже какво съм написал затова ще го напиша наново - приятелката ми поддържа добра хигиена , но просто като слязох надолу да започвам..ебати миризмата.А като почнах - добре че спрях след 20 сек иначе имаше шанс и да повърна.Неискам да съм груб но просто казвам какво съм преживял...според вас на какво може да се дължи това..да не би да има бяло течение ми е интересно и затова да се е получило така.И съм забелязал че вече почна по често да ми прави свирки и иска аз да я лижа все едно като "отплата"но винаги си търся оправдания защото само като се сетя за преживяното..ъх.
ами човече за миризмата..да, може да има такива временни причини, но според мене не са маловажни нито за връзката ви. нито за нейното здраве..предложи и да отиде на гинеколог.. а дотогава според мене трябва да и обясниш ти как си се почувствал кое ..как.. защо и т.н.
Тя е толкова труден и инатлив характер , че само да и го кажа тва и ще се почнат едни сръдни...+ това аз не съм и приятел , а нещо като любовникразделихме се преди 2 месеца но поддържаме интимна връзка и сме добри приятели и затова ме е страх да не ми набие шута и интимната ни връзка да приключи..
ами щом е такава.. колко ти е да си намериш друга по-разбрана... не се занимавай, ако се разсърди нека да продължава да се излага и пред следващите![]()
Пробвам пак с отговора, че форума нещо беше бъгнал
Брат или и кажи или я сменяй докато не си се отказал категорично от лизането, че ако се откажеш по нататък теб ще зарязват мацките, които им харесва и го желаят всеки път.
Аз оше не съм лизал но съм сигурен че нищо няма да ме спре когато му дойде времето