Първоначално написано от Fisherman а у имаш капацитета на циганска храчка и външния вид на кучи гъз о, бившия възпитаник на дом "майка и дете" ме обиди изнасилена тъпа пачавра да ти сера в устата селяндур мръсен цигански
Първоначално написано от evtimow :3 о, бившия възпитаник на дом "майка и дете" ме обиди изнасилена тъпа пачавра да ти сера в устата селяндур мръсен цигански кавал малък тука бълваш сички псувни, които не посмя да изречеш като батковците ти взеха вчера парите за закуска
Първоначално написано от tireheb кавал малък тука бълваш сички псувни, които не посмя да изречеш като батковците ти взеха вчера парите за закуска ХАХАХАХАХАХАХАХАХА ебати колко не си в час, не е истина ТИ ВЪОБЩЕ ПОЗНАВАШ ЛИ МЕ БЕ, ЧЕ ДА МИ ГОВОРИШ ТАКА? ебати и червея
Първоначално написано от evtimow :3 ХАХАХАХАХАХАХАХАХА ебати колко не си в час, не е истина ТИ ВЪОБЩЕ ПОЗНАВАШ ЛИ МЕ БЕ, ЧЕ ДА МИ ГОВОРИШ ТАКА? ебати и червея не ми е нужно да те познавам само от писането си личи, че ваще явно са опитвали да ти налеят акъл чрез градинарски маркуч и фуния през гъза
Първоначално написано от tireheb не ми е нужно да те познавам само от писането си личи, че ваще явно са опитвали да ти налеят акъл чрез градинарски маркуч и фуния през гъза АХАХАХАХАХАХАХАХАХА и т'ва ми го казва анонимен, който е безвластен + не представлява нищо + безуспешен в живота хахахаха, жалкар
Правила