- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Аз нормална ли съм?!?!?!?!?!?!?!!?
Хора, кажете нормална ли съм?! Като вляза в банята всеки ден да се къпя и много ме е страх от бойлерахахахаах нз как 6е ви прозвучи ама е така. Някви звуци като почне да издава почвам да си мисля, че ще гръмне, напрао мн гадно
![]()
Параноя.
Споко, ще мине.![]()
hahahahaspox de :P kakto ti kaza brumzeto shte mine... am btw to i men me be6e strah.. predi :P
Ае иди кажи на ба6та ти да смени боилера и споко тогава нема има6 проблеми.Това е ре6ението апак и да гръмне ??? малко 6те се попари6.Ае ко ти пука е все някога всички 6те умрем дали рано или късно всички умираме!!
Аз щото предишния бойлер беше му се отворил капака отгоре и някви гъби се бяха показали, целия течеше.И после го сменихме ама ся и от тоя ме е страх
![]()
еми ние не можем да ти помогнем да преодолееш страха си
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Споко,всеки има своите фобии,мен пък ме е страх да не ме погребат жива..Напълно нормална си
Не е смешно това аз като бях малка се страхувах също от бойлера мислех си че е голямо чудовище което ще ме изяде а като се къпех брат ми ми гасеше лампата и аз направо умирах от страх , обаче сега съм над тези неща.
въоражена охрана му е майката
Spox Нормална си :} Мен например мн ме е страх от паяци (арахнофобиа) само като ги видя почвам да пищя, а ако ме полази паяк ревамн ме е страх, ама съм си напълно нормална :}
МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!
аз пък умирам като видя пернато...като си разтвори крилата да хвръкне и гаднат аму перушина и кокошинки иии ААААААААААААААААПървоначално написано от s3x_0n_th3_b3a©h`f
И тебе ли? А моя знаеш ли какво прави? Има някакви хора в него!!! Сигурно ги е изял!
Нормална си. Не се притеснявай - бойлерът не хапе... само гърми.![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Sme6no mi zvu4i, no 6te ti mine sigurno
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Нормална си спокойнооооо!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Споко нема страшно![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Emmm predi da vleze6 da se kupe6 izklu4i boilera i nema ot kvo da se pla6i6Nqma da grumne ne se pritesnqvai :P Men naprimer mnogo me e strah ot asansior i ot hlebarki
![]()
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Параноята е лошо нещо - един познат се страхуваше от некви горски духове. Като малък сестра му го карала да гледа Туийн Пийкс (в които няма горски духове). И понеже била гадина,го наплашила. Сега като ходим по Витошата,тоя ни кара да слизаме по-бързо,да не се стъмни,иначе почва да се държи,хм,странно - или става гънг хо,или развива психоза. Така че не се бойте - има и по-зле![]()
Еми нормално да те е страх,защото съм чувала,че е много гадно като гръмне.Просто кажи на баща ти и го питай дали е нормално да издава тези звуци,предполагам,че поне малко рабира.
![]()
![]()
![]()
Като съм била на 2 и съм изпитвала ужас от прахосмука4ката![]()
Слу4ва се....
![]()
Робинята на Quench
Ама да на всеки може да му се случине бъдете лоши към страданието на момичето
Преди да гръмне ли? :PПървоначално написано от [B
![]()